Tervetuloa mukaan sukeltamaan miehen maailmaan.

Miestutkimuksen maisterit  Jukka Rasila ja Mika Räinä johdattavat katsojat miehisyyden ytimeen kymmenen arkisen tilanteen kautta. Lavalla kohdataan muun muassa lapsen tasolle taantuva keski-ikäinen mies, mies joka uskaltaa tuntea ja rakastaa sekä mies joka muistaa jopa anopin syntymäpäivän.

Rasila ja Räinä tunnetaan molemmat valtakunnallisesti komiikan saralta. Tämän parivaljakon vauhdikasta yhteispeliä on aina hauska seurata.

Esitys rakentuu erilaisten sketsien varaan. Teemoja tulevat olemaan muun muassa kokonaisvaltaisesti miehen elämän kipupisteet henkisestä kasvusta miesflunssaan ja oman tilan tarpeesta miehisyyteen asetettuihin odotuksiin. Vaikka tyylilaji on komedia, haluavat tekijät upottaa myös ajattelun aihetta näytelmään. Ja hyvä niin sillä nykyään miehen rooli on muuttunut paljon.

Miehenä olemisen tavat ja muodot ovat kokeneet suuren mullistuksen, vaikkakin ovat varmasti vielä edelleenkin murroksessa. Yksi miehenä olon mullistavimpia muutoksia on varmasti ollut miehen paikka parisuhteessa. Miehet ovat mukana esimerkiksi lastenhoidossa ja kodin sisustamisessa ihan eri tavalla kuin ennen.

Tällä kursilla opitaan asiaa vehkeestä ja vähän sen vierestäkin! Miehenkäyttöopas tarjoaa komedian keinoin työkaluja heille, jotka haluavat oppia lisää miehistä ja miehenä olemisesta. Mitä miesten päässä oikeasti liikkuu? Entä pystyykö miesten toimintaan vaikuttamaan? Kestävätkö miehet kritiikkiä? Tai pystyykö mies ottamaan vastaan toisten tarjoamaa apua?

Työryhmä uskoo, että katsojat sukupuolesta riippumatta saavat irti esityksestä. Joten tervetuloa naiset oppimaan kaikki sekä nykyisestä että tulevista miehistä.

Ja miehet. Tervetuloa humoristiselle itsetutkiskelumatkalle.

dramatisointi ja sovitus Kalle Lamberg, Jukka Rasila ja Mika Räinä
ohjaus Kalle Lamberg
rooleissa Jukka Rasila ja Mika Räinä

Esitykset KUT, Kultasepänkatu 4, (ent. teatteritalo) Kerava
ma 29.10. klo 19
ti 30.10. klo 19
ke 31.10. klo 19

 

peruslippu 28€
eläkeläiset, työttömät 26€
ryhmät (yli 25 hlö) 25€
opiskelijat 20€

Esityksen kesto noin 2h (1 väliaika).

Kaikenkattava käyttöopas