Kesällä 2017 KUT tarjoaa Krapin idyllisessä kesäteatterissa menestyskomedian Tankki Täyteen, joka on monille meistä valmiiksi tuttu värikkäine henkilöhahmoineen ja ikimuistoisineen mottoineen. Siksi Tankki Täyteen olikin yksi 1980-luvun katsotuimmista ja uusituimmista suomalaisista television komediasarjoista.

Tankki täyteen kertoo Emmi ja Sulo Vilénin huoltoasemayrittämisestä. Asemalla ei juuri käy asiakkaita, koska uudelta ohikulkutieltä ei enää ole pääsyä huoltamolle. Sulo Vilén on hiljainen ja rauhallinen suomalainen mies, joka ei paljon puhu mutta on monessa mukana. Sulo kirjoittaa mm. dekkaria kylän poliisin Artturi Reinikaisen avustuksella. Sulo Vilénin pahe tai voisiko sanoa harrastus, on ostaa kaikenlaista vaimolta salaa mottonaan: ”kun sai niin halavalla”. Näihin ostoksiin kuului myös kyseinen huoltoasema. Vaimo Emmi ei luonnollisesti ole ilahtunut harrastuksesta ja on muutenkin lievästi ilmaistuna kyllästynyt elämäänsä huoltoasemalla. Tästä johtuen Sulo Vilén saakin aika ajoittain melko kylmää kyytiä vaimoltaan, joka määrääkin tankin paikan huoltamolla.

Huoltoasemalla kommelluksia ja humoristisia tilanteita aiheuttavat myöskin Emmin ja Sulon poika Juhana Vilén, aikamiespoika ja unelmanaan päästä pois kaupunkiin, sekä Ulla kahvila-apulainen, joka taas on nokkela ja paha suustaan. Unohtamatta tietenkään Vilénien huoltamon vakioasiakkaita, kuten mainittua pyöräilevää poliisimies Reinikaista, joka osaakin enemmän ulkoa vitsejä kuin lakia ja käy vokottelemassa alituiseen Ullaa huoltamon kahvilassa.

Toinen värikäs vakioasiakas on mopoileva Rovasti, joka käy korjauttamassa menopeliään ahkerasti, mutta riittääkö se pitämään huoltamon hengissä?
Entä selviääkö Huoltamo ryöstöstä, jonka takana saattaa olla huippuluokan kansainväliset rikollisliigat?
Saako Sulo julkaistua dekkarinsa?
Ja kaikkein tärkeimpänä miten saada asiakkaita, kun uusi moottoritie kiidättää bensan ja kahvin tankkaajat kovaa vauhtia ohi?
Pitäisikö vain myydä koko paikka? Mutta kuka sen muka ostaisi?
Onneksi Sulolla on tukullinen ideoita liiketoiminnan piristämiseksi ja tulee muuten halvaksi!
Siispä tankki ja katsomot täyteen! Liput ovat nyt myynnissä. Varaathan omasi kesän 2017 viihdyttävimpään tapahtumaan.

Tankki täyteen
Krapin kesäteatterissa, Rantatie Tuusula
Pe 9.6. klo 19 ensi-ilta
Su 11.6. klo 15
Ti 13.6. klo 19
Ke 14.6. klo 19
To 15.6. klo 19
Pe 16.6. klo 19
Su 18.6. klo 15
Ti 20.6. klo 19
Ke 21.6. klo 19
Pe 23.6. klo 17
Ke 28.6. klo 19
To 29.6. klo 19
Pe 30.6. klo 19
La 1.7. klo 16
Su 2.7. klo 15
Ti 25.7. klo 19
Ke 26.7. klo 19
To 27.7. klo 19
Pe 28.7. klo 19
La 29.7. klo 16
Su 30.7. klo 15
Ti 1.8. klo 19
Ke 2.8. klo 19
To 3.8. klo 19
Pe 4.8. klo 19
La 5.8. klo 16
Su 6.8. klo 15
Ti 8.8. klo 19
Ke 9.8. klo 19
To 10.8. klo 19
La 12.8. klo 16
Su 13.8. klo 15

lippu

Peruslippu 30€
Eläkeläiset / Työttömät 28€
Ryhmät (yli 25 henkilöä) 26€
Opiskelijat 20€
Lapset 15€

Käsikirjoitus         –    Neil Hardwick ja Jussi Tuominen
Ohjaus ja sovitus –   Milko Lehto

Kesäteatterin lavalla nähdään viihdyttämässä:

Jarkko Pajunen, Sanna Saarijärvi, Seppo Halttunen, Anna-Leena Sipilä,
Johannes Korpijaakko, Inka Kallén, Kalle Tahkolahti ja Heini Inkeri

KESÄTEATTERIA SATOI TAI PAISTOI

Keski-Uudenmaan teatterin kesäkomediat ja Krapin monipuoliset palvelut ovat olleet jokavuotisen kesäteatterimenestyksen perusta. Elämyksellisiä kesäpäiviä on vietetty Krapin kesäteatterissa jo vuodesta 2000. Keski-Uudenmaan teatteri on 14 vuotta toiminut ammattiteatteri, jonka kesäesitykset muistetaan riemukkaina elämyksinä pitkään. Krapin kesäteatterin katettu 312 hengen katsomo ja sijainti Rantatien historiallisessa kulttuurimaisemassa takaavat kesäteatterielämyksen parhaimmillaan.

aito suomalainen kattaus ja logo

Monivuotinen yhteistyökumppanimme Krapintila on ollut Holman suvun omistuksessa vuodesta 1911, ensin lypsykarjatilana ja nyt aitojen kohtaamisten palveluyrityksenä. Tänä päivänä herkullinen tarina elää keittiössä. Krapi on aito suomalainen kattaus… käsityönä huolella valmistettua ruokaa ja huolenpitoa tunnelmallisessa miljössä. Koko soppa maustettuna alueen rikkaalla historialla sekä elävällä kulttuurilla.

Ravintola Krapihovin lisäksi pihapiirin puistossa on Palvaamo, Aitta, Alitupa, Viinikellari, Ravintola Mankeli & kesäterassi, Hotelli vanhassa navetassa sekä kesäteatteri. Aivan vieressä golfkentän laidalla on klubitalo ja kahvila Golf Ateljeeri. Golfkentän läpi mutkittelevan tien päässä Tuusulanjärven rannalla lämpiää savusauna.

Krapin uudesta verkkokaupasta löydät lahjakortit Krapin moniin palveluihin ja elämyksiin!

VÄLIAIKATARJOILUT

Tilaa etukäteen väliajalle piknik-kassi tai nauti herkullinen Krapihovin Kesä-Buffet ennen tai jälkeen esityksen. Tästä näet Krapihovin valmiit teatteripaketit.

Väliaikatarjoilujen tiedustelut ja tilaukset: myyntipalvelu ark. 9-16.30
puh 09-2748 4242 / myynti@krapi.fi / varauslomake

Lisätietoa Krapin palveluista www.krapi.fi

KESÄTEATTERIN TARINA

Vuonna 1925 Eino Leino haaveili kesäteatterin perustamisesta Tuusulaan. Hanke kariutui mestarin kuoltua, mutta haave jäi elämään.
Tarvittiin kuitenkin 80 vuotta ja pari renessanssi-Leinon kaltaista hurjapäätä toteuttamaan vanha ajatus.
KUTin yhteistyö Krapin kanssa toimi jo hyvin, mutta jotain puuttui. Tuusulan Rantatien kulttuuriympäristö kaipasi jotain uutta.

Kesäteatteri syntyi vahvan yhteistyön turvin. Muuten se ei olisi ollut mahdollista. Paikalliset yritykset suhtautuivat ajatukseen myötämielisesti  ja kun katsomokin saatiin Q-Teatterilta kuin taivaan lahjana, olivat puitteet valmiit ja upeat. Alusta alkaen oli selvää, että tarjonnan täytyy olla korkeatasoista. Kilpailu alalla on kova ja siinä menestyy vain laadulla ja tahdonvoimalla.

Krapin kesäteatterissa on vuosien aikanakäynyt yli 100 000 katsojaa. He ovat se viimeinen tuomari, joka määrittelee menestyksen. Näyttelijät ovat nauttineet esityksistä ja ympäristöstä. Toki kesäteatteriin kuuluu luontevasti mutapaini sateen sattuessa, mutta se ei ole tahtia haitannut. Pikemminkin päinvastoin. Yleisöllä on ollut katetussa katsomossa hauskaa ja myötätuntoa on riittänyt enemmän kuin vahingoniloa.

MENNEET ESITYKSET KRAPIN KESÄTEATTERISSA

 • 2002 Simpauttaja, ohjaus Risto Autio
 • 2003 Onnellinen mies, ohjaus Milko Lehto
 • 2004 Siunattu hulluus, ohjaus Milko Lehto
 • 2005 Tulitikkuja lainaamassa, ohjaus Milko Lehto
 • 2006 Vaimoke, ohjaus Kari Paukkunen
 • 2007 Aatamin puvussa ja vähän Eevankin, ohjaus Kari Paukkunen
 • 2008 Liian paksu perhoseksi, ohjaus Aila Lavaste
 • 2009 Mies joka ei osannut sanoa ei, ohjaus Milko Lehto
 • 2010 Päivänsäde, Minä ja Menninkäinen, ohjaus Teemu Ojanne
 • 2011 Muuan sulhasmies, ohjaus Jukka Mäkinen
 • 2012 Pastori Jussilaisen naiset, ohjaus Aila Lavaste
 • 2013 Nummisuutarit, ohjaus Juha Hurme
 • 2014 Ulvova mylläri, ohjaus Milko Lehto
 • 2015 Särkelä itte, ohjaus Toni Wahlström
 • 2016 Jäniksen vuosi, ohjaus Milko Lehto

Kesäteatterissamme ovat vuosien aikana näytelleet
Seppo Halttunen, Ari-Matti Hedman, Kati Hertz, Pauliina Hukkanen, Markku Hyvönen, Jari Hämäläinen, Eero Järvinen, Kaija Kaikkonen, Jani Karvinen, Tiina Karvinen, Mira Kivilä, Ilkka Koivula, Pertti Koivula, Ari Kyösti-Seppo, Sesa Lehto, Heikki Lund, Kaisa Mattila, Antero Nieminen, Mika Nuojua, Metsälintu Pahkin, Juha-Pekka Palonen, Nora Raikamo, Jenni Rautawaara, Matti Ristinen, Mika Räinä, Sanna Saarijärvi, Anu Sinisalo, Anna-Leena Sipilä, Samu Stenberg, Juha Svahn, Ulla-Sisko Tamminen, Simo Tamminen, Valtteri Tuominen, Tuomas Turkka, Terttu Uhlenius, Panu Vauhkonen, Susanna Wilen, Kirsi Ylijoki, Mikko Pörhölä, Jussi Lampi, Sari Havas, Tomi Alatalo ja Juha Veijonen.