Keski-Uudenmaan Teatterin eli tuttavallisemmin KUT:n taival keskiuusimaalaisten omana ammattiteatterina on saavuttanut 20-vuotisjuhlavuotensa vuonna 2018! Juhlistammekin juhlavuotta muun muassa tuomalla Krapin Kesäteatteriin peräti kolme esitystä: Pokka Pitää, Mimmi Lehmä ja Varis— Suuri pannukakkuseikkailu sekä vierailuesitys Minä kunnanjohtaja, Pertti Koivula.

Pokka pitää-näytelmä (Keeping Up Appearances) perustuu Roy Clarken kirjoittamaan tv-sarjaan, jota tehtiin vuosina 1990 – 1995. Sarjan hulvattomat hahmot ja luokkaeroja kirpeästi arvosteleva huumori naurattaa edelleen!

Hyacinth Bucketin roolissa hauskuuttaa Anna-Leena Sipilä. Muissa rooleissa nähdään Sanna Saarijärvi, Miia Nuutila, Kirsi Ylijoki, Seppo Halttunen, Johannes Korpijaakko ja Kalle Tahkolahti. Esitykset Krapin Kesäteatterissa, Rantatie 2, Tuusula 8.6- 12.8.2018.

Kuva: Kapina Oy

Kantaesitys Mimmi Lehmä ja Varis— Suuri pannukakkuseikkailu nähdään Krapin kesäteatterissa 4.7. alkaen. Esitys on itsenäinen jatko-osa KUT:n edellisen kesän Mimmi Lehmän ja Variksen tarinoille. Kantaesityksessä koetaan kaksikon ennennäkemättömiä seikkailuja musiikin, tanssin ja leppoisan lehmäfilosofian siivittämänä.

Ruotsalaisten kirjailijoiden Jujja ja Tomas Wieslanderin kirjoittamat tarinat Mimmi Lehmästä ja Variksesta ovat hurmanneet useita pieniä ja isoja lukijoita jo pitkään. Kantaesitys soveltuu koko perheelle. Rooleissa nähdään Elina Varjomäki ja Jari Hämäläinen. Esitykset Krapin Kesäteatterissa, Rantatie 2, Tuusula 4.7- 26.8.2018.

Kuva: Kapina Oy

Krapin kesässä vierailuesityksenä nähdään hulvaton musiikillinen esitys Minä kunnanjohtaja, Pertti Koivula, jossa sukelletaan syvälle ihmismieleen ja tullaan pulskempina takaisin. Lava on Pertti Koivulan näköisen kunnanjohtajan ja hän lupaa, että saatte elämänne kyydin – tai ainakin sellaisen tällin ettette siitä hevillä toivu. Esitykset Krapin Kesäteatterissa, Rantatie 2, Tuusula 17.8-18.8.2018.

 

KUT:n kesä on täynnä komediaa!