Krapin kesäteatterissa nähdään kesällä 2017 hauska ja tunnelmallinen lastennäytelmä Mimmi-Lehmä ja Varis, jonka parissa viihtyy koko perhe. Kyseessä on näytelmä, joka kertoo omintakeisesta parivaljakosta, jolle sattuu ja tapahtuu;

Mimmi Lehmä on päättäväinen laidunten lady, jonka mielestä on aivan tavallista, että lehmä opettelee ajamaan polkupyörää, keinumaan ja tanssimaan balettia. Varis ei ole asiasta aivan samaa mieltä. Tarina kertoo erilaisuudesta, ystävyydestä ja omien rajojen rikkomisesta. Siitä miten miltei kaikki on mahdollista, kunhan vain uskaltaa uskoa unelmiinsa ja kokeilla.

KUT järjesti lapsille Mimmi-lehmä ja Varis aiheisen piirustuskilpailun!

Piirustuskilpailu on päättynyt. Upeita piirustuksia tuli montakymmentä ja valinta oli todella vaikea! Kilpailun teoksista järjestetään taidenäyttely, tervetuloa ihailemaan tuotoksia Mimmi-lehmä ja Varis esityskauden aikana Krapin Pajalle tuntia ennen esityksen alkua.

Tällä kertaa voiton vei järvenpääläinen Sara Huhtala, värikkäällä ja iloisella teoksellaan! Saran teoksen pohjalta tehdään näytelmän juliste ja hän seuralaisineen pääsee katsomaan näytelmän ensi- iltaa itsensä Mimmi-lehmän ja Variksen saattelemana sekä herkuttelemaan hampurilaisaterian kahdelle Krapin kesäravintola Mankeliin. Lämpimät onnittelut Sara =)

käsikirjoitus ja suomennos Jujja ja Tomas Wieslanderin kirjojen pohjalta Tuija Töyräs
ohjaus Anna-Leena Sipilä
musiikki Jussi Hongisto
puvustus Aino Simola
rooleissa Elina Varjomäki ja Jari Hämäläinen

Esitykset Krapin kesäteatterissa, Rantatie 2, Tuusula

ma 3.7. klo 18 ensi-ilta             ma 14.8. klo 18                           Kut logo DIN
ke 5.7. klo 18                                ke 16.8. klo 18
to 6.7. klo 18                                to 17.8. klo 18
la 8.7. klo 15                                 la 19.8. klo 15
su 9.7. klo 15                                su 20.8. klo 15

Esitysoikeudet Draken Teatern

Mimmi–Lehmä ja Varis Piirustuskilpailu on päättynyt