kuva Sebastian Rosenberg

Krapin kesäteatterissa valloittivat ystävämme Mimmi-Lehmä ja Varis, joiden touhotusten parissa viihtyy koko perhe. KUTin uusin lastennäytelmä, sai ensi-iltansa 3.7.2017. Esitys kertoo omintakeisesta parivaljakosta, jolle sattuu ja tapahtuu; Mimmi Lehmä on päättäväinen laidunten lady, jonka mielestä on aivan tavallista, että lehmä opettelee ajamaan polkupyörää, keinumaan ja tanssimaan balettia. Varis ei ole asiasta aivan samaa mieltä.

”Varttuneemmankin äiti-ihmisen sydän lähes sykähtyy hämmästyksestä, kun hän huomaa osaavansa katsomossa osan repliikeistä lähes ulkoa. Miten ihmeessä tässä näin on päässyt käymään…?” – Rouva Sana

Tarina kertoo erilaisuudesta, ystävyydestä ja omien rajojen rikkomisesta. Siitä miten miltei kaikki on mahdollista, kunhan vain uskaltaa uskoa unelmiinsa ja kokeilla.

”Jippijee, Jippijuu, kyllä tämä onnistuu!”

Käsikirjoitus ja suomennos Jujja ja Tomas Wieslanderin kirjojen pohjalta Tuija Töyräs
Ohjaus Anna-Leena Sipilä
Musiikki Jussi Hongisto
Pukusuunnittelu Aino Simola
Ompelija Pauliina Sutinen
Valokuvat Sebastian Rosenberg
Juliste Heli Tiensuu
Tekniikka Saku Tamminen
Rooleissa Elina Varjomäki ja Jari Hämäläinen
Esitysoikeudet Draken Teatern

Esitykset
la 7.4.2018 klo 14.00
la 14.2018 klo 15.00

 

Lue Pienten taikapiiri – bloggaus esityksestä!

Laidunten ladyn ja omintakeisen ystävänsä kesäseikkailu Krapin kesäteatterissa on päättynyt, esitys on tilattavissa tilausnäytöksenä.

Esityksen kesto noin 50min, ei väliaikaa.

Tiedustelut:
Keski-Uudenmaan Teatterin toimisto
Kauppakaari 8, 04200 Kerava (2. kerros)
Toimistomme Palvelee
Ma klo 12-18
Ti-pe klo 10-16
p. 09 2735 4000 / info@kut.fi

KUT järjesti lapsille Mimmi-lehmä ja Varis aiheisen piirustuskilpailun!

Upeita piirustuksia tuli montakymmentä ja valinta oli todella vaikea! Kilpailun teoksista järjestettiin taidenäyttely Krapin Pajalle.

Tällä kertaa voiton vei järvenpääläinen Sara Huhtala, värikkäällä ja iloisella teoksellaan! Saran teoksen pohjalta on valmistettu näytelmän juliste ja hän seuralaisineen pääsee katsomaan näytelmän ensi- iltaa itsensä Mimmi-lehmän ja Variksen saattelemana sekä herkuttelemaan hampurilaisaterian kahdelle Krapin kesäravintola Mankeliin. Lämpimät onnittelut Sara =)