Minna Koskelan kirjoittama ja ohjaama raikas kotimainen komedia ”Exän uus ja vanha” saa kantaesityksensä Keravalla Keski – Uudenmaan Teatteri KUTin estradilla 9.2.2018. Näytelmässä heitetään lauteille nykyaikaisen uusioperhe-elämän koko kirjo – nähtäväksi jää onko kyseessä painajainen vai mahdollisuus?

Kapina Productions

Siinä, että nelikymppiset Terhi ja Jari, ovat eronneet jo puoli vuotta sitten, ei liene mitään ihmeellistä. Välitkin on saatu kutakuinkin kuntoon, vaikka halu välien kunnossapitoon on kummallakin omansa. Terhi kokkaa vielä Jarin herkkuja keittiössään, vaikka Jari on jo tuomassa kyläilemään uuden tyttöystävänsä..

Kutkuttavassa tilanteessa soppaa hämmentää Hille, Terhin ystävätär, jolla hänelläkin on sanansa sanottavana Jarille.

Kuka määrittää kaapin paikan, kuka hoitaa kenenkin lapsia, kenen luulot otetaan pois ja kuka kilpailee kenenkin kanssa? Yhtä kaikki, ”Ihminen on aina enemmän tai vähemmän sekaisin.”

Esityksen näyttelijäkaarti on herkkua jo itsessään; rooleissa nähdään pitkänlinjan näyttelijät Anu Sinisalo, Leena Uotila, Inka Kallén, Anna-Leena Sipilä ja Seppo Halttunen.

Minna Koskela muistetaan ehkäpä parhaiten Ellu Jokisen roolista tv-sarjassa Kumman kaa. Näyttelijänuransa lisäksi hän on toiminut käsikirjoittajana ja ohjaajana.  Koskelan aiempi draamakomedia Too deep (Nina Sallisen käännöksenä Melkein kuin Emmerdalessa) hyväksyttiin Summer Playwrights Festival’ille Los Angelesiin ja esitettiin siellä kirjoittajan ohjaamana elokuussa 2017.

No mitä siellä sitten oikein tapahtui? Kurkkaa teaser ja tule ottamaan siitä selvää Kerava-saliin 9.2. alkaen!

Näytelmän puvustuksesta vastaa Sinikka Zannoni ja lavastuksesta Mikko Rantanen.

Kantaesitys nähdään Keuda-talon Kerava-salissa, Keskikatu 3A, Kerava pe 9.2. klo 19 ja muut esitykset nähdään 11.2. – 18.3. välisenä aikana. Esityksen kesto on noin 1h 50min väliajan kanssa.

Liput ja tiedustelut KUT-toimisto 09-2735 4000 / info@kut.fi / kut.fi / lippu.fi.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt tuottaja Niina Juutilainen 0443630037 / niina.juutilainen@kut.fi

Minna Koskelan komedia tuo lauteille uusioperhe-elämän