Milloin viimeksi koit teatteriesityksen ratsastusmaneesissa? Tai näit elokuvatähti Antti Reinin teatterinäyttämöllä? Vielä tällä viikolla se onnistuu, kun  Järvenpään Ratsastuskeskus Aino-maneesissa nähdään vauhdikas musiikkinäytelmämme Suomenhevosen tarina. Rooleissa Antin rinnalla nähdään muun muassa Anu Sinisalo, Pertti Koivula ja suomenhevoset Uuras ja Kirppu.

Suomenhevosen tarina on ehdokkaani suomi-100 teoksi. Pysäytti, itketti ja ilahdutti. Huikea näytös!” – katsojakommentti näytelmästä

Kapina Productions

Heikki Lundin kirjoittama ja Kari Paukkusen ohjaama Suomenhevosen tarina vie sinut huikealle matkalle kokemaan sata vuotta Suomen historiaa. Itsenäisen Suomen vaiheet eletään läpi Lahtisen perheen neljän sukupolven kautta. Dramaattisten tapahtumien lomaan kietoutuu myös paljon huumoria, joten historian oppitunti on yhtä aikaa koskettava ja viihdyttävä. Samalla käy selväksi, ettei tämä kansa olisi tullut toimeen ilman suomenhevosta. Vuosikymmenien varrelta poimituissa kotimaisissa musiikkinumeroissa lauletaan tietysti hevosista – tyylilaji vaihtelee jenkasta rockiin.

Lue tästä esimakua näytelmästä:
Rouva Sanan bloggaus
Marjon matkassa bloggaus
Muuliprojekti bloggaus

Keski-Uusimaa, 17.11.

Kapina Productions

Esitys on tiettävästi ensimmäinen teatteriyhteistyö ratsastusmaneesin kanssa. Kansainväliset mitat täyttävä Ratsastuskeskus Aino toimii esitysten aikana teatterinäyttämönä, johon on rakennettu 640-hengen katsomo. Näytelmällä tehdään myös hyväntekeväisyyttä, sillä lipputuloista lahjoitetaan sotiemme veteraaneille 2€/lippu ja suomenhevoselle 2€/lippu. Liput myös ovilipunmyynnistä tuntia ennen esityksen alkua!

Huomaathan että esitysperiodi kestää vain 26.11. saakka! Näytelmä sopii myös lapsille.

Käsikirjoitus Heikki Lund
Ohjaus Kari Paukkunen
Rooleissa Anu Sinisalo, Antti Reini, Pertti Koivula, Seppo Halttunen, Anna-Leena Sipilä, Jari Hämäläinen, Elina Varjomäki, Oliver Heikkala, Olga Heikkala, Kasper Kaijanen ja suomenhevoset Kiripassi sekä Uuras
Musiikin johto ja sovitukset Altti Uhlenius ja Jussi Hongisto
Koreografiat Tanja Huotari
Ohjaajan assistentti Veera Lapinoja
Valo – ja videosuunnittelu Severi Haapala
Puvustus Sinikka Zannoni
Lavastus Mikko Rantanen
Bändi Altti Uhlenius, Jussi Hongisto, Jarkko Saarinen ja Petri Rahikkala
Kampaukset ja maskeeraus Liisa Heikkala
Valokuvat Kapina Productions
Graafinen suunnittelu Kalle Tahkolahti ja Sebastian Rosenberg
Tekniikka Saku Tamminen / Broadsound
Järjestäjä Kasper Kaijanen

Esitykset Ratsastuskeskus Ainossa, Puimalanpolku 6, Järvenpää
Ennakko to 16.11. klo 19
Ensi-ilta pe 17.11. klo 19
La 18.11. klo 16
Su 19.11. klo 13
Su 19.11. klo 17
Ma 20.11. klo 19
To 23.11. klo 19
Pe 24.11. klo 19
La 25.11. klo 16 loppuunvarattu
Su 26.11. klo 15

Esityksen kesto noin 2h väliajan kanssa.

peruslippu 52,50€
eläkeläiset, työttömät 48,50€
ryhmät (yli 25 hlö) 46,50€
opiskelijat 36€
lapset 15 vuotta ja alle 28€

Hyvä yleisö, maneesin tilallinen jäsentäminen on ollut meille teatterintekijöille suuri haaste ja ennakkosuunnitelmista poiketen sekä teknisistä syistä johtuen katsomopaikat ovat numeroimattomia. Kaikesta huolimatta lämpimästi tervetuloa esitykseen!

Ratsastuskeskus Ainoon pääset myös julkisilla. Helsingin ja Riihimäen välillä kulkeva R-juna pysähtyy Järvenpäässä Ainolan seisakkeella, josta on Aino-maneesiin noin puoli kilometriä kävelymatkaa.

Muistathan tilata ruokapaketit ja väliaikatarjoilut Ravintola Maneesiin ravintolamaneesi@gmail.com.

”Suomenhevosen tarina on koskettavan ainutlaatuinen musiikkinäytelmä”