Kysy tilausohjelmistostamme!

Tiedustelut ohjelmistomme tilausnäytöksiin liittyen tuottaja Niina Juutilainen  p. 044 363 0037 / niina.juutilainen@kut.fi

Vaimoni on toista maata

 Tuttu tilanne? Kokoonnutaan yhteen, pitkästä aikaa. Valmistellaan iloista yhteistä iltaa, vaihdetaan kuulumisia, laitetaan ruokaa ja hehkutetaan tulevaa.
Illasta on tulossa ikimuistoinen……mutta ei  ihan odotetulla tavalla. Joukkoon liittynyt uusi tyttöystävä ei puhu, ei pukahda. Mahtaako edes osata suomea? Ulkomaalainen?
Tässä komediassa hillittömät väärinkäsitykset seuraavat toisiaan ja paisuvat ennakoimattomiin mittasuhteisiin. Parisuhteet rysähtelevät nurkkiin voimalla.

Yleisön näkökulmasta kutkuttavan hauskan kriisin keskelle ajautuu
Inka Kallén, Jari Hämäläinen, Kalle Tahkolahti ja Elina Varjomäki.

 

 

Sisäinen Linna – Tanssiteatteria kirkkoihin

 Tanssiteatteriteos, jossa päästään tutustumaan naiseen ja nunnaan Ávilan Teresaan, joka on vaikuttanut naisten asemaan luterilaisessa kulttuurissa.  Hänen kirjoituksissaan, jotka sisältävät paljon pohdintoja rukouksesta, hiljentymisestä ja ihmisen sisäisestä maisemasta, on nykylukijankin silmissä poikkeuksellisen syvä suhde kehollisuuteen, sensuaalisuuteen ja seksuaalisuuteen. Teresan kuuluisin lause kuuluu näin: ”Älä ajattele paljon, vaan rakasta paljon”. Tanssin, tekstin ja musiikin johdattelemana katsoja pääsee tutustumaan Ávilan Teresan maailmaan.
Koreografia, konsepti ja tanssi Metsälintu Pahkinen