Kysy tilausohjelmistostamme!

Tiedustelut ohjelmistomme tilausnäytöksiin liittyen tuottaja Niina Juutilainen  p. 044 363 0037 / niina.juutilainen@kut.fi

Ford Fiesta

Kapina Oy

Tanssiteatteriteos Ford Fiesta on liikkeen, musiikin ja saksalaisen autoteknologian huippuunsa viritetty fuusio, jossa punnitaan suhteiden ja autojen kestävyys.

ohjaus ja esitysdramaturgia Lija Fischer
tekstit Juha Hurme ja työryhmä
konsepti Jari Hämäläinen
koreografiat Jari Hämäläinen ja Elina Varjomäki
musiikki Lauri Hongisto
tuotanto Niina Juutilainen / Keski-Uudenmaan Teatteri
graafinen suunnittelu Kalle Tahkolahti
valokuvaus ja teaser Kapina Productions
Näyttämöllä Elina Varjomäki, Jari Hämäläinen ja Lauri Hongisto

Symposion

 Kuohuva vuosi 1904. Kenraalikuvernööri Bobrikoff on vastikään murhattu. Tsaarin sortotoimet Suomessa ovat kiristyneet entisestään. Suomenmielisten taiteilijoiden Symposion-piiri kokoaa voimansa pitkästä aikaa. Herrat Sibelius, Halonen ja Gallén kokoontuvat viettämään piirin nimikkotaulun riehakkaita 10-vuotisjuhlia Kämpin kabinettiin – Axel Gallén oli maalannut kohutun taulunsa vuonna 1894.
Heikki Lundin  kirjoittama näytelmä on viihdyttävä ja vauhdikas kuvaus näiden kolmen herran taiteilijantiestä.

Jean Sibelius – Heikki Lund
Axel Gallén – Jari Hämäläinen
Pekka Halonen – Seppo Halttunen
Tekla Hultin – Anna-Leena Sipilä

 

Vaimoni on toista maata

 Tuttu tilanne? Kokoonnutaan yhteen, pitkästä aikaa. Valmistellaan iloista yhteistä iltaa, vaihdetaan kuulumisia, laitetaan ruokaa ja hehkutetaan tulevaa.
Illasta on tulossa ikimuistoinen……mutta ei  ihan odotetulla tavalla. Joukkoon liittynyt uusi tyttöystävä ei puhu, ei pukahda. Mahtaako edes osata suomea? Ulkomaalainen?
Tässä komediassa hillittömät väärinkäsitykset seuraavat toisiaan ja paisuvat ennakoimattomiin mittasuhteisiin. Parisuhteet rysähtelevät nurkkiin voimalla.

Yleisön näkökulmasta kutkuttavan hauskan kriisin keskelle ajautuu
Inka Kallén, Jari Hämäläinen, Kalle Tahkolahti ja Elina Varjomäki.

 

 

Mechelin

 Näytelmä suuresta valtiomiehestä ja hänen katoamisestaan.
Näytelmän kiinnostaviin näkökulmiin kuuluvat sadan vuoden takaisen tilanteen yhtäläisyydet nykyiseen poliittiseen ja erityisesti ulkopoliittiseen tilanteeseen. Näytelmässä toimittajan työhuoneeseen Mecheliniä arvostelemaan tunkeutuvat muun muassa herrat Mannerheim ja Paasikivi.

Käsikirjoitus ja ohjaus Heikki Lund
Rooleissa Seppo Halttunen, Anna-Leena Sipilä ja Jari Hämäläinen

 

 

 

Sisäinen Linna – Tanssiteatteria kirkkoihin

 Tanssiteatteriteos, jossa päästään tutustumaan naiseen ja nunnaan Ávilan Teresaan, joka on vaikuttanut naisten asemaan luterilaisessa kulttuurissa.  Hänen kirjoituksissaan, jotka sisältävät paljon pohdintoja rukouksesta, hiljentymisestä ja ihmisen sisäisestä maisemasta, on nykylukijankin silmissä poikkeuksellisen syvä suhde kehollisuuteen, sensuaalisuuteen ja seksuaalisuuteen. Teresan kuuluisin lause kuuluu näin: ”Älä ajattele paljon, vaan rakasta paljon”. Tanssin, tekstin ja musiikin johdattelemana katsoja pääsee tutustumaan Ávilan Teresan maailmaan.
Koreografia, konsepti ja tanssi Metsälintu Pahkinen

Seuraavat esitykset!
Paikka: Tuusulan kirkko, Kirkkotie 34 Tuusula
Aika: pe 10.8.2018 kello: 22.15
Tapahtuma: Tuusulan Taiteiden Yö
Vapaa pääsy

Paikka: Kustavin kirkko, Kirkkotie 3, 23360 KUSTAVI
Tilaisuus: Volter Kilpi Kustavissa kirjallisuusviikot
Aika: 13.7.2018 klo: 22.00

Mimmi Lehmä ja Varis


Mimmi Lehmä ja Varis on lastenteatterin parasta antia, jonka seurassa viihtyy koko perhe. Kyseessä on hauska ja tunnelmallinen näytelmä, joka kertoo omintakeisesta parivaljakosta, jolle sattuu ja tapahtuu! Mimmi Lehmä on päättäväinen laidunten lady, jonka mielestä on aivan tavallista, että lehmä opettelee ajamaan polkupyörää, keinumaan ja tanssimaan balettia. Varis ei ole asiasta aivan samaa mieltä. Tarina kertoo erilaisuudesta, ystävyydestä ja omien rajojen rikkomisesta. Siitä miten miltei kaikki on mahdollista, kunhan vain uskaltaa uskoa unelmiinsa ja kokeilla.

Käsikirjoitus ja suomennos Jujja ja Tomas Wieslanderin kirjojen pohjalta Tuija Töyräs
Ohjaus Anna-Leena Sipilä
Rooleissa Elina Varjomäki ja Jari Hämäläinen