kuva Sami Lamberg

Keski-Uudenmaan Teatteri KUTin mehukas komedia Vaimoni on toista maata, sai ensi-iltansa 7.10.2016 Keravan Teatteritalolla. Näytelmä sai huikean vastaanoton ja lisäesitykset ovat jatkuneet vuoden 2017 puolelle yleisön pyynnöstä tietenkin loppuunmyyneinä. Esitykset Keravan teatteritalolla ovat päättyneet. Kiitos yleisölle koko työryhmän puolesta. Jos sinulta jäi tämä mehukas parisuhteita ravisteleva komedia näkemättä niin kannattaa pysyä tarkkana sillä Vaimoni on toista maata lähtee kiertueelle eripuolelle suomea.  Esitys on myös mahdollista tilata.

kuva Sami Lamberg

Yhteystiedot tilausesityksiin liittyen:
Niina Juutilainen – Tuottaja
044 3630 037
niina.juutilainen@kut.fi
Tuttu tilanne? Kokoonnutaan yhteen, pitkästä aikaa. Valmistellaan iloista yhteistä iltaa, vaihdetaan kuulumisia, laitetaan ruokaa ja hehkutetaan tulevaa.
Illasta on tulossa ikimuistoinen……mutta ei  ihan odotetulla tavalla. Joukkoon liittynyt uusi tyttöystävä ei puhu, ei pukahda. Mahtaako edes osata suomea? Ulkomaalainen?
Tässä komediassa hillittömät väärinkäsitykset seuraavat toisiaan ja paisuvat ennakoimattomiin mittasuhteisiin. Parisuhteet rysähtelevät nurkkiin voimalla. Tule seuraamaan miten ilta päättyy?

Komediaparivaljakko Seppo Halttunen ja Anna-Leena Sipilä ohjaavat ranskalaisen näyttelijäkirjailija Gilles Dyrekin käsikirjoittaman nokkelan ja uudenlaisen komedian arkisesta tilanteesta.

Yleisön näkökulmasta kutkuttavan hauskan kriisin keskelle ajautuu muun muassa YLE:n Presidentti-sarjasta tuttu, pääministeri Petra Pennasta näyttelevä Inka Kallén.  Muissa päärooleissa taituroivat Jari Hämäläinen, Kalle Tahkolahti ja Elina Varjomäki.

 

”Liioittelinko, kun otsikoin ennakkojutun Keski-Uudenmaan teatterin uutuusnäytelmästä? Täytyy olla kuollut, jos nyt ei naurata. En liioitellut; näytelmä on vieläkin hauskempi!!! Nauru pidentää ikää. Kymppi plus! Vieläkin ovat vatsalihakset kipeenä. Seppo Halttunen ja Anna-Leena Sipilä osaavat löytää huumorista miljoonia vivahteita. Ja onhan se myös vähän salaviisas teksti. Ihan naurettavaa, jos ette bongaa tätä näytelmää. Pidentäkää elämäänne ainakin yhdellä vuodella. Nyt siihen on oiva tilaisuus.” – Jouko Tuomas-Kettunen, Keski-Uusimaa

Katsojakommentteja esityksestä

” Aivan hersyvää komediaa ja huippunäyttelijät!!! KIITOS upeasta ennakkoesityksestä ja TSEMPPIÄ ensi-iltaan koko porukalle!! Toivottavasti moni tulee nauttimaan kunnon energialatauksen syksyynsä tämän erinomaisen esityksen myötä! ”

” Ihan huippua. Hienoa näyttelijäntyötä ja upea suoritus myös Kalle Tahkolahti, nyt saa kansa nauraa oikein sydämen kyllyydestä! Komedia on vaikea laji, mutta kun homma toimii täydellisesti, sitä ei huomaa:D ”

”Menkää ihmeessä nauramaan itsenne tärviölle! KUTin Vaimoni on toista maata, on huisin hauska😂😂😂 #posketjumissa”

”Tää oli niin hyvä. Menkää katsomaan, ette pety!”

”Ehdottomasti syksyn paras masennuksen poistaja,suosittelen!”

” Syksyn paras mielenterveyslääke ja kaamoksen poistaja! Suosittelen – Vaimoni on toista maata. Hauskan esityksen jälkeen, illan paras anti taisi kuitenkin olla seuralaiseni kommentti; kiitos mahdollisuudesta nähdä ja kokea tämä näytös, minun syksyni kohokohta. Seuralaiseni kuuluu ikäihmisiin”

Esityksen kesto on noin 1h 40min väliaikoineen.

Vaimoni on toista maata kiertueelle