kuva Sami Lamberg

Tuttu tilanne? Kokoonnutaan yhteen, pitkästä aikaa. Valmistellaan iloista yhteistä iltaa, vaihdetaan kuulumisia, laitetaan ruokaa ja hehkutetaan tulevaa.
Joukkoon liittynyt uusi tyttöystävä ei kuitenkaan puhu, ei pukahda. Mahtaako edes osata suomea? Ulkomaalainen?

Hillittömät väärinkäsitykset seuraavat toisiaan ja paisuvat ennakoimattomiin mittasuhteisiin. Parisuhteet rysähtelevät nurkkiin voimalla. Miten ilta päättyy?

Komediaparivaljakko Seppo Halttunen ja Anna-Leena Sipilä ohjaavat ranskalaisen näyttelijäkirjailija Gilles Dyrekin käsikirjoittaman nokkelan ja uudenlaisen komedian arkisesta tilanteesta.

Yleisön näkökulmasta kutkuttavan hauskan kriisin keskelle ajautuvat Jari Hämäläinen, Elina Varjomäki, Inka Kallén ja Kalle Tahkolahti.

Mitä Kotikadusta tutulle Inkalle nykyään kuuluu? Lue lisää Ilta-Sanomien haastattelusta täältä!

screen-shot-2016-10-04-at-12-59-05-ku-4-10

Katsojakommentteja:

”Aivan hersyvää komediaa ja huippunäyttelijät!!! KIITOS upeasta ennakkoesityksestä ja TSEMPPIÄ ensi-iltaan koko porukalle!! Toivottavasti moni tulee nauttimaan kunnon energialatauksen syksyynsä tämän erinomaisen esityksen myötä!”

”Ihan huippua. Hienoa näyttelijätyötä ja upea suoritus myös Kalle Tahkolahti, nyt saa kansa nauraa oikein sydämen kyllyydestä! Komedia on vaikea laji, mutta kun homma toimii täydellisesti, sitä ei huomaa:D”

”Menkää ihmeessä nauramaan itsenne tärviölle! KUTin Vaimoni on toista maata on huisin hauska😂😂😂#posketjumissa”

”Tää oli niin hyvä. Menkää katsomaan, ette pety!”

”Liioittelinko, kun otsikoin ennakkojutun Keski-Uudenmaan teatterin uutuusnäytelmästä? Täytyy olla kuollut, jos nyt ei naurata. En liioitellut; näytelmä on vieläkin hauskempi!!! Nauru pidentää ikää. Kymppi plus! Vieläkin ovat vatsalihakset kipeenä. Seppo Halttunen ja Anna-Leena Sipilä osaavat löytää huumorista miljoonia vivahteita. Ja onhan se myös vähän salaviisas teksti. Ihan naurettavaa, jos ette bongaa tätä näytelmää. Pidentäkää elämäänne ainakin yhdellä vuodella. Nyt siihen on oiva tilaisuus.”

”Ehdottomasti syksyn paras masennuksen poistaja 😀 suosittelen! Syksyn paras mielenterveyslääke ja kaamoksen poistaja! Suosittelen – Vaimoni on toista maata. Hauskan esityksen jälkeen, illan paras anti taisi kuitenkin olla seuralaiseni kommentti; kiitos mahdollisuudesta nähdä ja kokea tämä näytös, minun syksyni kohokohta.
Seuralaiseni kuuluu ikäihmisiin”

”Menkää KUTin teatteriin kattomaan Vaimoni on toista maata!! Kunnon syksyn piristys… mullakin on näköjään vatsalihakset, kipeenä nauramisesta! Ainoo huono puoli oli kun se loppu.”

Esitykset Keravan Teatteritalolla ovat päättyneet. Esitys on mahdollista tilata,
Esityksen kesto on noin 1h 40min väliaikoineen.

Yhteydenotot tilausnäytöksiin liittyen tuottaja Niina Juutilainen 044 3630 037 / niina.juutilainen@kut.fi

Työryhmä
Käsikirjoitus – Gilles Dyrek
Ohjaus – Seppo Halttunen ja Anna-Leena Sipilä
Rooleissa – Inka Kallén, Kalle Tahkolahti, Elina Varjomäki ja Jari Hämäläinen
Lavastus – Seppo Halttunen
Puvustus – Anna-Leena Sipilä
Äänisuunnittelu ja -tekniikka – Jukkis Saastamoinen ja Matteus Pellikka
Valokuvaus – Sami Lamberg
Graafinen suunnittelu – Heli tiensuu
Tuotanto – Niina Juutilainen / Keski-Uudenmaan Teatteri
Markkinointi ja tiedotus – Niina Juutilainen ja Kristiina Vuonos-Laaksonen
Toimisto ja lipunmyynti – Niina Juutilainen ja Kasper Kaijanen