ENCORE, ENCORE, BREL!

TIEDUSTELUT

JA LIPUNMYYNTI

Esityksen kesto

n. 1 h 50 min (1 väliaika)

Peruslippu 32 €
Eläkeläiset, työttömät 30 €
Ryhmät (min. 25 hlöä) 29 €
Opiskelijat 24 €

Lipunmyynti ja ryhmävaraukset 

Keski-Uudenmaan Teatterin toimisto

Kultasepänkatu 4, 04250 Kerava

Toimisto palvelee

Ti, to klo 10-14

Ke klo 14-18

050 466 6455

info@kut.fi

Timo Tuominen on entisestään syventänyt suhdettaan ranskankielisen chansonin mestarin Jacques Brelin runouteen ja tuo jälleen maestron hengentuotoksia lähemmäksi suomalaisia kuulijoita.

 

Yli kymmenen vuotta täysille klubeille on Tuomisen kautta kaikunut Brelin huuto: myrskyävä tunneskaala, jossa kuljetaan karkeankatkerien ja itseironisten laulujen kautta kohtuuttomankin hauskoista ja kauniista tunnelmista kulmikkaisiin yhteiskunnallisiin lauluihin ihmisarvon, rauhan ja rakkauden  puolesta omalla äidinkielellämme, unohtamatta hetkeksikään, että ainoa mitä meillä oikeasti on, on rakkaus.


Tuominen ei hienostele tulkinnoissaan, vaan hurmaa aggressiivisella rehellisyydellä, vimmaisella energialla sekä kyvyllä luoda pureva suhde lauluun ja lyriikoihin. Hän laulaa ja tulkitsee lauluja elämän suurista kysymyksistä rakkaudesta Breliin. Hänen esityksistään on sanottu, että ne saavat suomalaiset kuulijat rakastumaan äidinkieleensä ja kaivamaan Brelin elämää ja kuolemaa sekä parisuhteita käsittelevät rosoiset chansonit uudelleen levylautasille pyörimään.

Lavalla

Timo Tuominen

Orkesteri

Tomi Rikkola

Marko Roininen

Esitys Keski-Uudenmaan Teatterissa,

Kultasepänkatu 4, Kerava

pe 6.5. klo 19