top of page

KUT GOES BURLESQUE Vol. 2

TIEDUSTELUT

JA LIPUNMYYNTI

Esityksen kesto n. 2 h (1 väliaika)

Peruslippu 35 €

Eläkeläiset, työttömät 33 €

Ryhmät (min. 25 hlöä) 32 €

Opiskelijat 27 €

Lipunmyynti ja ryhmävaraukset 

Keski-Uudenmaan Teatterin toimisto

Kultasepänkatu 4, 04250 Kerava

Toimisto palvelee

Ti, to klo 10-14

Ke klo 14-18

050 466 6455

info@kut.fi

Syksyllä 2022 Keski-Uudenmaan Teatteri täyttyi paljettien säihkeestä, tuuheista irtoripsistä, höyhenpuuhkien ja plyymien glamourista, taikuudesta ja ihmisvartaloiden kauneudesta - sanalla sanoen BURLESKISTA! Ilta oli valtava menestys ja liput myytiin loppuun viikkoja ennen esitystä. Nyt burleski palaa KUT:iin kaksin verroin kuumempana, kahden illan verran 14.-15.4.2023.

KUT apunaan burleskikonkarit The Ravishing Shangri-La Rubies heittäytyy jälleen hedonismin vietäväksi ja tuo teatterille suomalaisen burleskin huippuja sekä omia näyttelijöitään - pilke tiukasti silmäkulmassa.

Älä jää nuolemaan näppejäsi, vaan antaudu esiintyjien viekoitteluun ja varaa lippusi heti! Paikkoja on rajoitetusti ja nyt on luvassa sellaista ilotulitusta että oksat pois! Two nights only! Paikalle voit saapua sellaisena kuin olet - tai sellaisena kuin haluaisit olla.


Burleski (ital. burlesco, ransk. burlesque –  'pilaileva, liioitellun hullunkurinen, irvokas, parodioiva, ilveilevä') tarkoittaa teatterin keinoin esitettyä parodiallista huumoriviihdettä jota pidetään usein commedia dell'arten suoranaisena jatkajana. Esitystaiteena burleski on matkannut 1800-luvun vaudeville-teattereista 1940- ja 50-luvun glamourin ja kulta-ajan kautta neo-burleskiin. Nykypäivän burleskiviihde voi yhdistellä esimerkiksi tanssia, teatteria, performanssia, dragshowta, uuden sirkuksen elementtejä, luovaa stripteasea, komediaa, parodiaa, satiiria ja friikkishowta. Burleskille on luonteenomaista kepeä naiseuden ylistäminen ja huumori, nykyaikana myös nykypäivän kauneusnormien haastaminen ja erilaisten vartaloiden ihannointi. Vaikka burleskiin kuuluukin viekoittelevaa liikehdintää ja riisuutumista, burleskiesiintyjä ei riisu kaikkia vaatteitaan, sillä esityksen tarkoituksena ei ole kiihottaminen vaan kiusoittelu ja viihdyttäminen.

Näyttämöllä
The Ravishing Shangri-La Rubies

Esitys Keski-Uudenmaan Teatterissa,

Kultasepänkatu 4, Kerava

pe 14.4. klo 19

la 15.4. klo 19

bottom of page