top of page

Exän uus ja vanha koeyleisö nautti hullunhauskasta esityksestä

Tunnelma oli jännittävä, kun Keski-Uudenmaan Teatterin Exän uus ja vanha työryhmä sai ensimmäisen yleisönsä Kerava-salissa järjestetyssä pääharjoituksessa 7.2.2018. Minna Koskelan kirjoittama ja ohjaama näytelmä on raikas draamakomedia nykyaikana hyvinkin ajankohtaisista uusioperhekuvioista. Harjoitusten edetessä, koeyleisön antama palaute ja reaktiot antavat tuovat työryhmälle tärkeää viestiä näytelmän viimeisiä viilauksia varten.

Yleisöön olivat löytäneet tiensä myös Ritva Kosonen, Pirkko Lehikoinen ja Sanna Lönnroth-Pusa. Naiset olivat nähneet KUTin esityksiä aiemminkin ja tulivat katsomaan näytelmään odottavin mielin ja kuulosti siltä, että odotukset, jopa ylittyivät! ”Esitys oli erittäin hauska ja se on täynnä vinkeitä juonenkäänteitä.” kommentoi Sanna. Pirjon mielestä ”Tarina oli selkeä kaikessa sekavuudessa ja se tempaa katsojan herkästi mukaansa uusioperheen draaman keskelle.” Kaiken kaikkiaan yleisö piti hullunhauskasta esityksestä ja näyttelijäkaarti oli monen katsojan mieleen. ”Näyttelijät olivat osuvasti valittuja rooleihin, varsinkin Anu Sinisalon ja Seppo Halttusen roolisuoritukset olivat loistavia.” kertoi Ritva. Huumoria ei esityksestä puuttunut, sillä salissa tyrskähdeltiin nauruun harva se hetki.

Kuva: Anette Vihanto

Exän uus ja vanha saa kantaesityksensä Keuda-talon Kerava-salissa pe 9.2. klo 19, muut esitykset 11.2. – 18.3. Liput ja lisätiedot.

bottom of page