top of page

Mimmi-Lehmä ja Varis Keravalla

Viime viikonloppuna Keski-Uudenmaan teatterin teatterisali täyttyi lasten naurusta ja vanhempien ihailuista. Siihen on tottakai vain yksi syy. Mimmi-Lehmä ja Varis seikkailivat KUT:n tiloissa yhdessä ja siitä seikkailusta ei totisesti vauhtia taikka koomisia tilanteita puuttunut.

Mimmi Lehmä ja Varis: Suuri pannukakkuseikkailu kertoo siitä, miten Mimmi tutustui Varikseen ja Varis Mimmiin. Miten lehmän ja variksen ystävyys oikeastaan alkoi ja mitä seikkailuja kaksikko kokee ennen kuin huomaa, että yksin on aika tylsä liidellä tai laiduntaa.

Mimmi-Lehmä on oikea laidunten leidi ja kaipaa väriä elämäänsä. Mimmi on rohkea voittajaluonne, joka heittäytyy villinä elämänvirtaan, unelmoi isosti eikä ymmärrä miksi lehmän pitäisi olla vain lehmä. Olisi paljon hauskempaa laskea liukumäkeä kuten lapset taikka leikkiä olevansa salainen agentti tai sitten ihan joku muu eläin. Alkuun Varis ei Mimmin leikeistä innostu vaan on ennemmin soittamassa pikemminkin eläinlääkäriin. Mitäpä nyt siihenkin isäntä sanoisi jos näkisi lehmänsä navetan lattialla leikkimässä käärmettä?

Tarinassa paneudutaan siihen mitä on ystävyys? Pitääkö toiselle antaa pannukakkua, että siitä saa ystävän iäksi? Voiko kaksi niin erilaista, kuin lehmä ja varis olla parhaita kavereita?

Hillona pannukakun päällä kaksikon tarinaa elävöittää ja makeuttaa loistavat musiikkinumerot, joissa tanssitaan ja jopa räpätään.

Esitys soveltuu koko perheelle niin vanhemmista perheen pienimpiin. Mimmi ja Varis kutsuvatkin nyt kaikki seuraamaan kaksikon ennennäkemättömiä seikkailuja musiikin, tanssin ja leppoisan lehmäfilosofian siivittämänä, josta riittää muisteltavaa ja opittavaa vielä pitkäksi aikaa.

Kraa! MUU!

Rooleissa

Elina Varjomäki

Jari Vainionkukka

Esitykset Keski-Uudenmaan teatterissa,

Kultasepänkatu 4, Kerava la 27.10. klo 15 su 28.10. klo 15

bottom of page