top of page

Kevään ja kesän 2019 ohjelmisto on julkaistu

KUT:n lipunmyynnissä on jo kevät! Painotuore esitteemme kevään ja kesän 2019 ohjelmistosta on noudettavissa KUT:n lipunmyynnistä.

Kevätkautemme on täynnä huikeita vierailuesityksiä. Kauden aloittaa Mika Nuojuan vierailuesitys Pöljänpojan vakuutus. Muita vierailuesityksiä ovat Heikki Lundin käsikirjoittama Pientä laittoa, Ilkka Heiskasen Elmo, Timo Tuomisen Encore Brel, Meri Nenosen ja Kirsi Ylijoen Sisko ja sen sisko sekä Heli Sutelan ja Krisse Salmisen Sutela ja Salminen Stand Up.

KUT:n omissa ensi-illoissa nähdään musikaali Viimeiset viisi vuotta sekä komedia Rempallaan. Molemmissa esityksissä hurmaavat KUT:n ihastuttavat näyttelijät. Myös Kultakausi -esitykset jatkuvat Halosenniemessä keväällä.

Krapin kesäteatterissa nähdään tulevana kesänä Tankki täyteen 2 - Maallamuuttajat. Elokuussa Krapin kesäteatterissa esityksiä jatkaa myös lastenesitys Mimmi Lehmä ja Varis - Suuri Pannukakkuseikkailu.

Keravan kevät ja Tuusulan kesä ovat täynnä valloittavia esityksiä. Liput kevään ja kesän esityksiin ovat myynnissä nyt. Tervetuloa lippuostoksille!

bottom of page