top of page

KUTin väliaikatarjoilusta vastaava Festa Zannoni palkittiin Vuoden pitopalveluyrityksenä


Oona, Sinikka ja Sini Zannoni pyörittävät pitopalveluaan Keski-Uudenmaan teatterilta käsin.

Keski-Uudenmaan teatteri KUTin kanssa tiivistä yhteistyötä tekevä järvenpääläinen pitopalveluyritys Festa Zannoni valittiin Love me do -häätapahtumassa Vuoden 2018 pitopalveluyritykseksi.

Festa Zannonin markkinointi- ja myyntivastaava Sini Zannoni, 38, kertoo toivoneensa Pitopalvelu-kategorian voittoa. – Odotin sitä tosi paljon, sillä meillä on lähipiirissämme tosi paljon aktiivisia peukuttajia.

Vasta puolitoista vuotta Keski-Uudellamaalla toiminut pitopalveluyritys on jo ehtinyt vakiinnuttaa asiakaskuntansa. – Pikkusiskoni Oona, 31, on tehnyt hyvän pohjatyön, sillä ravintolakokin uraansa luodessaan hän on myös koko ajan tehnyt catering-alan töitä, Sini Zannoni kehuu. Festa Zannoni on perheyritys, jossa mukana siskosten lisäksi on myös heidän äitinsä Sinikka Zannoni, 59, joka vastaa yrityksen taloushallinnosta sekä väliaikatarjoilusta Keski-Uudenmaan teatterilla, jonka tiloissa Festa Zannoni toimii. Sini Zannonille ravintola-ala on täysin uusi aluevaltaus, sillä aikaisemmin hän työskenteli miehensä kanssa valaisinalantuotteisiin keskittyneessä Tunto Designissa. – Vaikka vastuulleni Festa Zannonissa kuuluukin pääasiassa yrityksen markkinointi, toisinaan minut voi löytää myös keittiöstä veitsen varresta, Sini Zannoni naurahtaa. – Paljon on tullut kieltämättä pilkottua. Keski-Uudenmaan teatterin tiloihin Keravan Kultasepänkadulle Zannonit asettuivat taloksi vuodenvaihteessa. – Nykyään pidämme kaikki hääpalaverimmekin teatterilla. 10.2. järjestämme teatterilla hääpareille myös maistelutilaisuuden, johon voi ilmoittautua vielä 1.2. mennessä, Sini Zannoni kertoo. Nimi Festa Zannoni juontaa juurensa niiltä ajoilta, kun Zannonit asuivat Italiassa Sinikka-äidin ollessa naimisissa italialaisen ravintolakokin kanssa. – Pikkusiskoni Oona on meistä se, jossa virtaa aito italialainen veri. Myös hänen isänsä on ammatiltaan ravintolakokki, Sini Zannoni kertoo. – Erosta huolimatta päädyimme pitämään italialaisen sukunimemme. Oonan isän, Nicolan luona Zannonit ovat vierailleet lähes jokaisena kesänä. – Paitsi tämän vuoden reissu jää töiden takia väliin. Sen sijaan Italiasta on tulossa tänne vieraita, sillä Oona menee itse ensi kesänä naimisiin, Sini Zannoni paljastaa.

Ruuat häihin tulevat luonnollisesti omasta pitopalvelusta. – Ja Oona halusi tehdä itse oman hääkakkunsa, Sini Zannoni kertoo. Parhaillaan Festa Zannonissa myydään pitopalveluja jo vuodelle 2020.

Sini Zannoni

Menestyksekkäästä alusta huolimatta Sini Zannoni ei kuitenkaan halua tuudittautua ajatukseen yrityksen jatkuvasta myötätuulesta. – Koko ajan pitää kehittyä. Kilpailu on kovaa ja asiakkaat ovat todella vaativia ruuan suhteen, Sini Zannoni huomauttaa.

  • Vuoden hääyrityksiä Love me do -messuilla valittiin 16 eri kategoriassa.

  • Kaikkien sarjojen voittajat kilpailivat keskenään vielä Vuoden 2018 hääyrityksen -tittelistä, joka julkistettiin 19.1. Voittajaksi valittiin Petri Mast Photography.

  • Vuoden 2018 hääsuunnittelijaksi messujen yhteydessä valittiin järvenpääläinen Toscanan tuuli, joka keskittyy järjestämään häitä Italiassa.

  • Vuoden Viihdepalvelu-kategorian voitti Tuusulassa toimiva Suomen Ilotulitus Oy.

bottom of page