top of page

Huippusuositun Käpyhovin vanhainkodin asukit palaavat jälleen!

Käpyhovin vanhainkodin vireät asukit valtavaat Kerava-salin kun Aktiivimalli – Harmaat pantterit 4, saa ensi-iltansa 7.2 klo 19 Kerava-salissa.

Aktiivimalli – Harmaat Pantterit 4, on itsenäinen jatko-osa, joka jatkaa KUTin suosittujen seniorikomedioiden sarjaa. Heikki Lundin kirjoittama ja Kimmo Virtasen ohjaama seniorikomedia on aiempia osiakin hauskempi ja anarkistisempi kannanotto vanhustenhoidon nykytilasta ja tulevaisuudenkuvasta, politiikkaa unohtamatta! Ikisimpsakkaa Irmeli Kurppaa (Anna-Leena Sipilä), ikinuorta naismagneetti Elvistä (Seppo Halttunen) sekä muita Käpyhovin asukkaita kuohuttavat maan hallituksen esittelemä AIPA-laki, sekä uusi asukas Ellinoora (Leena Uotila), jolla on tahto päästä Irmeliksi Irmelin paikalle... Lisää pohdittavaa Käpyhovin asukkaissa herättävät poliittiset kannanotot, sillä Elviksen sanoin; ”Jumankegga joo! Siis käytännössähän me harmaat pantterit ollaan Suomen suurin nukkuvien puolue. ”

Rooleissa nähdään iki-ihanat; Leena Uotila, Anna-Leena Sipilä, Seppo Halttunen, Elina Varjomäki, Jari Vainionkukka ja Reeta Vestman.

Tervetuloa katsomaan, miten Irmeli, Elvis ja kumppanit selviävät ihmissuhdeongelmista sekä supertehokkaiden AIPA-konsulttien käsittelystä.

bottom of page