top of page

KAIKKI KEVÄÄN AKSELI JA MARY -ESITYKSET HALOSENNIEMESSÄ PERUTAAN

Lipun lunastaneisiin pyritään ottamaan yhteyttä. Lisätietoja info@kut. Lunastetut liput vaihdetaan lahjakortteihin. ”Tuusulan kunnan johtoryhmä on kokouksessaan 13.3.2020 päättänyt kunnan varautumisesta koronavirustilanteeseen. Linjaukset ovat voimassa toistaiseksi ja niitä tarkennetaan tilanteen niin edellyttäessä. Tavoitteena on tässä vaiheessa suojata kuntalaisia, erityisesti riskiryhmään kuuluvia, koronavirustartunnalta. Riskiryhmässä ovat vanhusten lisäksi muun muassa henkilöt, joilla on syöpä, diabetes tai astma. Kaikkea turhaa kokoontumista on vältettävä. Kaikki kunnan järjestämät yleisötilaisuudet on peruttu toukokuun 2020 loppuun saakka. Tästä hetkestä alkaen aina toukokuun loppuun saakka kunta ei järjestä mitään yleisötilaisuuksia, ellei sille ole pakottavaa tarvetta. Kunta sulkee yhteisötilansa toukokuun loppuun saakka.”

bottom of page