top of page

Hippii! Salasaaren salanäytelmän kantaesitys 13.10.!


Keskellä Keravaa on salaovi.


Se on niin salainen salaovi, ettei se näytä salaiselta ollenkaan. Seikkailijat kyllä tietävät, että ovi avautuu, kun lausuu “kut-kut-kut”, ja kutittaa kaveria, kunnes tämä kikattaa. Oven takaa löytyy kutakuinkin suora salareitti Salasaarelle, majakan kolmanneksi ylimmäiseen kyttäyskammariin, jossa Maja-Akka maalaa omakuvia ja soittaa fanfaareja itselleen.


Näytelmät - kuten kaikki muutkin tarinat - ovat salareittejä uusiin paikkoihin, tunteisiin, kokemuksiin ja ajatuksiin. Tarinat ovat erityisen tarpeellisia heille, jotka tiiraavat maailmaa aina samasta vinkkelistä ja turhan kapealla kaukoputkella, näkevät vain sitä mitä itse tahtovat, ja ovat siihenkin tyytymättömiä. Toki tarinoista on apua myös sellaisille, jotka kaipaavat lohtua, riemua tai rohkaisua.


Tarinoita on lupa ahmia, jopa enemmän kuin hattaraa!


Silja Sillanpää, Salasaaren salanäytelmän käsikirjoittaja ja ohjaaja

Kuva: Tuomas Scholz


Torstaina 13.10. KUT:ssa juhlitaan Salasaaren salanäytelmän kantaesitystä!

KUT osallistuu myös Keravan kaupungin pilotoimaan kulttuuripolkuun, jonka puitteissa kaikki Keravan 3.-luokkalaiset saavat nähdä Salasaaren salanäytelmän. Teatteri iloitsee tästä yhteistyöstä kaupungin kulttuuripalveluiden kanssa ja toivottaa kaikki tervetulleiksi Salasaarelle!


Salasaaren juhlissa, sinä olet sopiva!


Comments


bottom of page