top of page

Kesäteatterin rajoitukset ja ohjeistukset ajalle 2.6-15.6.


Aluehallintaviraston päätöksen mukaan, voimme ottaa yleisöön vain 50 katsojaa / katsomoblokki. Krapin kesäteatterissa on 363 paikkaa ja katsomot ovat jaoteltu A-,B-, C-katsomoihin joihin jokaiseen on oma sisäänkäynti. Jokaiselle katsomoblokille on varattu omat saniteettitilat, A-katsomo Krapin Paja, B-katsomo Ravintola Mankeli ja C-katsomo Hotelli Krapihovi. Tämä rajoitus on toistaiseksi voimassa 2.6.-15.6. välisen ajan.

Kesäteatterillamme, kuten koko Krapin alueella, on huomioitu turvavälit, tarjolla on käsidesiä sekä suosittelemme vahvasti kasvomaskin /suojavisiirin käyttöä. Henkilökuntamme pitää kasvomaskia /suojavisiiriä kaikissa asiakaspalvelutilanteissa.

Aluehallintoviraston voimassa olevien rajoitusten mukaan, ravintoloiden anniskelu on lopetettava klo 19.00 ja ravintoloiden on sulkeuduttava klo 20. Tämä tarkoittaa sitä, että esityksen väliaikatarjoilua ei voida järjestää arki-ilta esityksissä. Teatterivieraat voivat nauttia suussasulavista herkuista ja virvokkeista ennen esitystä. Lisätietoja saatte www.krapi.fi. Tämä rajoitus on toistaiseksi voimassa 1.6.-9.6. välisen ajan.

Lipunmyyntimme on avoinna 1h ennen esitystä. Voit tarkistaa voimassa olevat turvallisuusohjeemme www.kut.fi.

Noudatathan saapuessasi turvallisuusohjeitamme:

Tule paikalle vain terveenä.

Käytä hengityssuojainta/ suojavisiiriä.

Pese kädet ja käytä käsidesiä.

Pidä riittävä turvaväli muihin kävijöihin (min. 2m)

Henkilökuntamme opastaa ja ohjaa teatterivieraita paikan päällä. Väliaikatarjoilut toteutetaan Krapin puolesta ja he ovat huomioineet rajoitukset ja noudattavat turvallisuusohjeita.

Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa mielipahaa. Olemme kuitenkin onnellisia siitä että saamme esittää Koukussa-farssia teille, arvoisat katsojat. Tehdään yhdessä meille kaikille turvallinen teatterielämys ja tuetaan paikallisia toimijoita.

Lämpimästi tervetuloa alueen omaan ammattiteatteriin!


Comments


bottom of page