top of page

Ovet auki - kevätohjelmisto tulee!

Olemmekin jo odotelleet kokoontumisrajoitusten purkua ja nyt se hetki on koittanut. Saamme nyt ottaa katsojia esityksiin täyden kapasiteetin mukaan. Ja esityksiä onkin luvassa tänä keväänä!


Kevään ensimmäiset omat tuotannot ovat monologiesitykset Buster Keaton - elämä ja teot 1.-30.4. sekä Hyviä päiviä ja säkkipillimusiikkia 12.4.-14.5.

Buster Keaton on mykän komedian mestari ja varaosamyyjä Vantaalta. Kari Hotakaisen romaanin näyttämösovitus on syvämietteisen hilpeä ja melankolisen kevyt syväluotaus miehenä olemiseen. Näyttämöllä Jari Vainionkukka ja Sami Hult.

Anna-Leena Sipilän kirjoittamassa ja esittämässä Hyviä päiviä ja säkkipillimusiikkia huomiot tavallisesta arjesta – ilahduttavasta, ärsyttävästä ja kuohuttavastakin – tuovat hymyn huulille, mutta myös koskettavat lämpimällä ymmärryksellään.


22.4. kutKUTtaa taas! -improillassa KUTin näyttelijät heittäytyvät Sari Siikanderin johdolla yllättäviin, odottamattomiin ja hullunkurisiin haasteisiin.


VIERAILUESITYKSET aloittaa 11.–12. maaliskuuta Mika Nuojuan ohjaama, Janne Kyyhkysen ja Juha Tanskasen käsikirjoittama musiikkikomedia Johannes ja Kyllikki Vironperällä.

Lavalla nähdään Janne Kyyhkynen ja Pauliina Hukkanen ja luvassa on hillitöntä hyvän mielen meininkiä.


6. toukokuuta Timo Tuominen yhtyeineen tulkitsee chansonin mestarin sanoja ja säveliä suomen kielellä Encore, encore, Brel! -esityksessä, joka on täyttänyt klubeja jo yli kymmenen vuoden ajan.


7.5. ja 13.5. Timo Lavikainen ja Pasi Karppi lupaavat häpeilemätöntä huumoria klassikkokomediasarjan Lunta tupaan -dialogisketseihin perustuvassa esityksessä Mies miehelle.


Ja sitten häämöttääkin jo kesä ja kesäteatteri! Mika Nuojuan ohjaama menestysfarssi Voi veljet! naurattaa yleisöä Krapin kesäteatterissa 2.6. alkaen.


Ovet ovat auki - tervetuloa teatteriin!

Commentaires


bottom of page