top of page

SALASAARI saapuu syksyllä KUT:iin!

MAHTAVIA UUTISIA lapsille ja lapsenmielisille!

Silja Sillanpää on kirjoittanut meille aivan ihkauuden näytelmän, jonka nimi on Salasaaren salanäytelmä ja kantaesitys KUT:n näyttämöllä Keravalla 13.10.2022! Esityksessä seikkailevat television Salasaaren seikkailijoista tutut Anna-Leena Sipilä Maja-Akkana ja Eero Ojala Lemmu Lemminginä. Salasaaren salanäytelmän ohjaavat Silja Sillanpää ja Kalle Tahkolahti.Salasaari on pieni saari keskellä suurta merta. Saarta ympäröi hattarasumu, joka vetää tarinoita puoleensa kuin magneetti. Ja kaikkihan rakastavat tarinoita - kaikki, paitsi Salasaaren ylimmäinen ylipäällikkö Maja-Akka.


Kaiken kyttääjä ja kiikaroija Maja-Akka kehii kasaan katalan suunnitelman tarinoiden tuhoamiseksi. Sopuli Lemmu Lemming päättää pelastaa tarinat seikkailijoiden avulla. Mutta miten? Ehtiikö Maja-Akka saada tarinatuhoajaan tarvittavan tunkin? Löytääkö Lemmu päristimen? Saapuuko salamustekala, jos sitä kutsuu? Entä kuinka hattaran syöminen tilanteessa auttaa?


Tiedotamme lähiaikoina tarkemmin esityspäivistä ja lipunmyynnin alkamisesta - pysykää kuulolla!


PS. Lemmu ja Maja-Akka ottavat mielellään vastaan lasten kirjoittamia tai piirtämiä tarinoita! Jos toimitatte ne KUT:n lipunmyyntiin joko postitse tai käymällä paikan päällä aukioloaikoinamme, lupaamme välittää ne heille.

PPS. Syksyllä WSOY julkaisee myös uuden Salasaari-kirjan!


Kuvassa Silja Sillanpää, kuvaaja: Veikko Somerpuro


Comentários


bottom of page