top of page

Sherwood Tigers pistää tukat tötterölle!


Syysohjelmiston potkaisee rytinällä käyntiin Sherwood Tigers. Katsojat lennätetään suoraan 70-luvun lopun Keravalle, jossa Teddy & The Tigers soi, nuoriso kapinoi ja muutoksen tuulet puhaltavat tukan tötterölle. Luvassa on nostalgiaa, nuoruuden energiaa ja upeita tanssinumeroita! Mutta Sherwood Tigers on ennen kaikkea tarina tulisesta, kielletystä rakkaudesta, jota eivät luokkaerot, musiikkimaku tai kuluvat vuodet laimenna.


Keravalainen Teddy & The Tigers pisti nuorisokulttuurin uusiksi kertaheitolla 1970-luvun lopulla. Keravasta – "Kervo" – tuli Suomen Sherwood, ja vaikka bändi oli huipulla ainoastaan pari kolme vuotta, sen vaikutus näkyy vieläkin. Yhtyeen huikea suosio pohjusti tietä monelle suomalaisbändille, Epuille, Popedalle ja monille muille.


Sherwood Tigers sijoittuu aikaan, jolloin nuorisokulttuuri oli kiihkeässä murroksessa. Kun amerikkalainen teinikulttuuri ja työväenluokkainen punkkulttuuri törmäsivät, ei kipinöiltä vältytty.


Rooleissa:

Malla Minna Kivelä

Pertti Seppo Halttunen

Opettaja Jari Vainionkukka

Nuori Malla Karoliina Isomäki ja Nora Taskinen

Nuori Pertti Atso Mouhu ja Mikael Viemerö

Sisko Olivia Sirén ja Roosa Kärkkäinen

Salla Iida Kukkonen ja Stella Sainio

Äiti Maria Laumola

Isä Jari Vainionkukka


Punkkarit ja teddyt

Henriikka Rautanen, Eeva Öystilä, Juulia Isoherranen, Emma Virtanen, Arttu Lavi, Tuomo Virtanen, Ella Lipponen, Mina Törmälä ja Ella Niinistö


Käsikirjoitus Heikki Lund

Ohjaus Tiina Brännare

Koreografia Saana Syrjämäki

Lavastus Mikko Rantanen

Puvustus Sinikka Zannoni

Valokuvat Tuomas Scholz


Esitykset 1.-30.9. Keuda-talon Kerava-salissa, Keskikatu 3a, Kerava

Comentarios


bottom of page