top of page

Voi veljet! Nyt on lipuilla kysyntää


Kesällä 2022 Keski-Uudenmaan Teatteri KUT esittää Krapin kesäteatterissa menestysfarssin VOI VELJET!

Liput kannattaa varata etukäteen ja hyvissä ajoin! Kysyntä on nyt armotonta ja osa esityksistä alkaa jo olla täynnä, eli ovelta ei välttämättä lippuja enää saa.


Liput Keski-Uudenmaan Teatterin toimisto Kultasepänkatu 4, 04250 Kerava Ti, to klo 10-14 Ke klo 14-18 p. 050 466 6455, info@kut.fi Lippu.fi


Mika Nuojua, ohjaus

Moikka!

Niinhän sitä sanotaan, että veri on vettä sakeampaa. Käytännössä tämä näkyy siten, että lähisukulaisten tai perheenjäsenten eteen tekee kaikkensa. Huolehtii ja kaitsee kaikkien kykyjensä mukaan. Kolmiveljeksisessä perheessä kasvaneena tiedän täysin näytelmämme Kermisen poikain paineet ja velvollisuudet. Veljelleen on valmis antamaan vaikka paidan päältään, vaikka se olisi kerninen. Kerran olen minäkin lainannut veljeltäni kuomullista peräkärryä. En lainaa enää; kauhea riita syntyi palautettuani kärryn muka likaisena ja joteskin väärin parkkeerattuna. Se siitä sitte.


Mika Nuojua on pitkän linjan, ja lyhyen matikan teatterihenkilö. Näyttelijäntöitä hän on tehnyt ammatikseen vuodesta 1990 ja ohjaillutkin näitä kupletteja parisenkymmentä kipaletta. Monet ovat olleet kuulemma ihan hauskoja. Vilpittömän ja rehellisen miehen maineessa oleva kaveri joutuu kuitenkin usein sivuunotetuksi tullissa tahi turvatarkastuksessa. Eikä kumihanskakaan ole kuulemma ihan outo kokemus. Jännää.


Teemu Loikas, lavastus

Teemu on vieraillut lavastajana useissa eri teattereissa ja on tällä hetkellä kiinnityksellä Porin Teatterissa. Viimeisimpiä töitä ovat mm. Taru sormusten herrasta ja Hobitti -seikkailut Turun Kaupunginteatteriin. KUT:iin hän on lavastanut aiemmin näytelmät Rakas Lurjus (2007) ja Koukussa (2021).


Siskoaan Teemu on kiukuspäissään potkaissut kerran. Ei olisi kannattanut, häneltä itseltään murtui varvas.Merja Thil, puvustus

Olen Merja Thil ja tämän produktion pukusuunnittelija. Minulla on kolme sisarta ja yksi veli. Olen tämän lauman vanhin. Olen elämäni aikana useammin kuin kerran kuullut että olen määräillyt. Hmmm, mielestäni olen vain hoitanut asioita ja organisoinut. Maalaistalon vanhimmalla tyttärellä riitti aina jotain touhua, ihan sellaista mitä voi työksikin kutsua, mutta eipä siitä myöhemmällä iällä ole haittaakaan ollut.


Olen räätäli koulutukseltani ja jo yli 30 vuotta tehnyt teatteri- ja oopperavaatteita mm. Lilla Teaternissa, Savonlinnan Oopperajuhlilla ja Kansallisteatterissa. Nykyään teen omalla pajalla Masked Singer -hahmoja.


Opmerkingen


bottom of page