KUT kiittää avoimeen joulujuhlaan ti 11.12. osallistuneita

20.11.2018

Kiitos KUT:n avoimeen joulujuhlaan tiistaina 11.12. osallistuneet! KUT:n näyttelijöiden improvisaatioista nautittiin ja niitä toivottiin lisää. Joululaulut sekä herkistivät että ilahduttivat ja saivat jouluisiin tunnelmiin. Kevään ja kesän upouutta ohjelmistoa ihasteltiin sekä glögiä ja pipareita nautittiin lippuarvonnan ohessa. 1) Viimeiset viisi vuotta, 2) Rempallaan, 3) Tankki täyteen 2 - Maallamuuttajat esityksiin arvottiin kahdelle liput kuhunkin esitykseen ja onnelliset voittajat saivat liput heti mukaansa. Onnea vielä kerran voittajille!

 

Toimiston lipunmyynti on avoinna 20.12.2018 asti ja 2.1.2019 lipunmyynti on auki jälleen. Sarjaliputkin ovat toimistolla myynnissä, niitä ei ole lippu.fi kautta saatavilla! Kolmen käynnin sarjalippu sopii hyvin vaikka joululahjaksi.

Netin kautta liput 24/7 lippu.fi 


Lämpimästi tervetuloa kevätkauden 2019 esityksiin Keravalle Kultasepänkatu 4 ja kesän esityksiin Krapin kesäteatteriin. 

Share on Facebook
Please reload

UUSIMMAT

Please reload

ARKISTO
Please reload

KESKI-UUDENMAAN TEATTERI

Kultasepänkatu 4, Kerava

09 2735 4000  / info@kut.fi 

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • YouTube - White Circle