Keski-Uudenmaan teatteri on Suomen ensimmäinen #somevapaa teatteri


Keski-Uudenmaan teatteri KUT on julistautunut ensimmäisenä teatterina Suomessa somevapaaksi teatteriksi. Se tarkoittaa, ettei teatterin somekanavilla julkaista päivityksiä esitysten aikana. Jokaisen teatteriesityksen alussa yleisöä pyydetään sulkemaan puhelimensa kokonaan, jotta he voisivat seurustella väliajalla puhelimensa sijasta toistensa kanssa. KUT haastaa myös muut teatterit mukaan kampanjaan, jonka tarkoitus saada teatteriyleisö kiinnittämään huomiota häiritsevään älypuhelimien käyttöönsä.

Keski-Uudenmaan teatterinjohtaja Heikki Lund kertoo, että yrittää vältellä sosiaalista mediaa kaikin mahdollisin keinoin. Facebookista miehen sentään voi löytää, sillä siellä olo kuuluu hänen työnkuvaansa.

– Sosiaalisen median avulla voi tavoittaa paljon ihmisiä. Puhutaan sadoista, jopa tuhansista, Heikki Lund tietää. Teatterinjohtaja ei kuitenkaan epäröi tuoda esiin omaa mielipidettään sosiaalisesta mediasta.

– 99,9 prosenttia somesta on ihan turhaa p*skanjauhamista, jolla ei ole mitään merkitystä tässä maailmassa.

Lue lisää KUTin #somevapaa-kampanjasta TÄÄLTÄ.

UUSIMMAT

ARKISTO

KESKI-UUDENMAAN TEATTERI

Kultasepänkatu 4, Kerava

09 2735 4000  / info@kut.fi 

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • YouTube - White Circle