Ali Jahangiri odottaa Tuusulassa esiintymistä innolla


Tuusulan Krapin kesäteatterin valtaavat elokuun 8. päivänä suomalaisen stand upin huippunimet Ali Jahangiri, Niko Kivelä, Ilari Johansson ja André Wickström.

– En ole ollut aikaisemmin Tuusulan Krapilla, mutta odotan innolla siellä esiintymistä, Ali Jahangiri kertoi puhelimitse Vihdin kesäteatterista, josta Komediafestivaali On The Road starttasi 25. heinäkuuta.

– Tuusulan Päämajassa sen sijaan olen esiintynyt aikoinaan paljonkin, Janhagiri kertoo.

Vantaan Itä-Hakkilassa asuva Jahangiri on tuttu näky myös Tuusulan Golfklubilla, jonka viheriöillä stand up -koomikko nähdään aika-ajoin mailan varressa.

Komediafestivaalista on muodostunut Jahangirille jokavuotinen perinne, joka on täyttänyt kesäteattereiden katsomoita ympäri Suomen. Tuusulan Krapin reilut 300-paikkaisen kesäteatterinkin odotetaan täyttyvän elokuussa ääriään myöten.

– Tässä porukassa on hyvä pyöriä, sillä koko ajan joutuu haastamaan itseään. Kaikilla on aivan uudet jutut, Jahangiri vakuuttaa.

– Keskiuusmaalaisilla on se tyyli, että jos joku asia ketuttaa, se sanotaan suoraan. Ei tarvitse arvailla, Jahangiri pohtii alueella asuvien ominaispiirteitä.

Töiden lomassa Jahangiri on ehtinyt harrastaa myös jonkin verran koti- ja ulkomaanmatkailua.

– Heinäkuun alussa kävimme Portugalissa, kolmen lapsen isä kertoo.

Kotimaan matkailukohteista hän suosittelee etenkin Vantaalla sijaitsevaa Hakunilan kartanoa sekä Sipoon Navettaa.

– Ne ovat molemmat todella idyllisiä paikkoja, hän kehuu.

Komediafestivaali On The Road: Ali Jahangiri, Niko Kivelä, Ilari Johansson ja André Wickström. Krapin kesäteatterissa, Rantatie 2, Tuusula to 8.8. klo 19. K-18.

Liput Keski-Uudenmaan teatteri KUTista sekä www.lippu.fi.

UUSIMMAT

ARKISTO

KESKI-UUDENMAAN TEATTERI

Kultasepänkatu 4, Kerava

09 2735 4000  / info@kut.fi 

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • YouTube - White Circle