Syksyn ohjelmisto on nyt julkaistu!


Tarpeettomia ihmisiä saa ensi-iltansa Keski-Uudenmaan teatterissa 10.10.

Keski-Uudenmaan teatterin syksyn ohjelmistossa on tarjolla sekä mestarillista ihmissuhdedraamaa, parisuhdekomediaa että rakastettu lastennäytelmä.

Keski-Uudenmaan teatterin syksyn aloittaa paljon puhuttanut Matti Nykäsen muistoa kunnioittava vierailuesitys: Hyppy sumuun. Esitykset Keski-Uudenmaan teatterissa Keravalla: la 21.9. klo 16 ja su 22.9. klo 15. Syyskuun viimeisenä viikonloppuna (27.9.–29.9.) Keski-Uudenmaan teatterin katsojia näyttämöllä viihdyttävät Miia Nuutila ja Pauliina Hukkanen hulvattoman parisuhdekomedian jatko-osasssa: Terapian tarpeessa jälleen.

Lokakuussa (10.10.) ensi-iltansa saava Reko Lundánin Tarpeettomia ihmisiä on mestarillinen draama, joka kertoo kertoo tavoista kohdata ongelmia perinteisten sukupuoliroolien asettamien paineiden alla. Näytelmän Keski-Uudenmaan teatterille ohjaa Seppo Halttunen ja rooleissa nähdään Jukka Peltola, Anna-Leena Sipilä, Jari Vainionkukka ja Elina Varjomäki. Esitykset Keski-Uudenmaan teatterissa Keravalla: 9.10.–22.11.

Drag-artisti Ville Kekäläisen Kaupungin paras kabaree kertoo Linnea von Kattendamin tarinan suomidragin punkkarista suurten lavojen rakastetuksi diivaksi. Esitykset Keski-Uudenmaan teatterissa Keravalla: pe 18.10. klo 19 ja la 19.10. klo 18.

Loka–marraskuun vaihteessa Keski-Uudenmaan teatterissa vierailee suosittu Mika Nuojua, jonka näytelmä Kahdeksan kärjessä – elämäni levyt sekoittaa oivallisesti stand upia ja puhekomediaa.

Marraskuussa lapsille ja lapsenmielisille on tarjolla Mimmi Lehmää ja Varista, jotka valmistatuvat joulun viettoon Mimmi Lehmän ja Variksen -joulu näytelmässä. Esitykset Keski-Uudenmaan teatterissa Keravalla: 16.11.–15.12.

Itsenäisyyspäivän aatonaattona (4.12.) Keski-Uudenmaan teatterin näyttämöllä nähdään Janne Kyyhkysen tähdittämä monologinäytelmä Tuntematon sotilas.

Kesällä 2020 Tuusulan Krapin kesäteatterin lavalla nähdään Juha Tapion musiikilla höystetty komedia Kaksi puuta. Liput kesäteatterinäytelmään tulevat myyntiin syksyllä.

UUSIMMAT