Huippukomedia sai kantaesityksensä Keravalla!

13.2.2020

Aktiivimalli – Harmaat Pantterit 4 on Heikki Lundin käsikirjoittama ja Kimmo Virtasen ohjaama seniorikomedian neljäs itsenäinen osa, joka ottaa kantaa vanhustenhoidon nykytilaan sekä tulevaisuudenkuvaan anarkistisen komedian keinoin.

"Keski-Uudenmaan Teatteri (KUT) räjäytti sellaisen ilotulituksen, ettei voinut muuta kuin iloita. Aktiivimalli – Harmaat pantterit 4 on täällä nyt."
– Elämä on ihanaa -blogi

Ikisimpsakka Irmeli Kurppa (Anna-Leena Sipilä) ja ikinuori naismagneetti Elvis (Seppo Halttunen) ovat Käpyhovin sielu ja henki. Painajainen alkaa, kun maan hallitus esittelee uuden AIPA-mallin eli aktiivisten ikäihmisten itsepalvelumallin. Sen myötä kaikki 65 vuotta täyttäneet kansalaiset velvoitetaan AIPA- kursseille eläkkeen menettämisen uhalla. Eikä tässä vielä kaikki: Käpyhovin vanhainkodin uusi asukas Ellinoora (Leena Uotila) tahtoo Irmeliksi Irmelin paikalle. Rooleissa hauskuuttavat myös Elina Varjomäki, Jari Vainionkukka sekä Reeta Vestman.

"Meno on hulvatonta katsottavaa harmaiden panttereiden lisäksi myös työikäisille, jopa tein tykkäsi. Sukupolvien kuilusta kertoo kylmä suhtautuminen ja se, ettei Käpyhovin timmi hoitaja Kikka (Reeta
Vestman) tiedä, kuka on Kekkonen.
"

– Maaseudun tulevaisuus

 

 

 

 

Share on Facebook
Please reload

UUSIMMAT

Please reload

ARKISTO
Please reload

KESKI-UUDENMAAN TEATTERI

Kultasepänkatu 4, Kerava

09 2735 4000  / info@kut.fi 

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • YouTube - White Circle