top of page

Krapin kesäteatterin 2019 näytöksen "Tankki täyteen 2 - Maallamuuttajat" liput myynnissä -

​S. Vilénin huoltoasema on suurten muutosten ja mullistusten keskiössä.

Sulo, Emmi ja Juhana joutuvat liikekannalle, kun TVH pakkolunastaa uuden tien alle jäävän huoltamon tontin. Uusia ideoita neuvokkaalla perheellä tietysti riittää, Sulo haaveilee pienestä kirjapainosta ja Emmi ompelimosta. Reinikainen, jolla on tuttuun tapaan mielipide joka asiaan ja ongelmaan, vie Sulon huutokauppaan, josta on tarkoitus kaapata mukaan Korppisen tilan irtaimistosta ompelukone Emmille – halvalla tietysti. Tietäähän sen, miten siinä käy. Vilénin pariskunnasta tulee kertaheitolla maatilan isäntä ja emäntä! Juhana painiskelee itsenäistymisen kanssa ja innostuu lampaista. Ullalla on omat suunnitelmat tulevaisuutensa varalle. Miten Vilénien käy tällä kertaa pientilan yrittäjinä? Ottaako Sulon idea biodynaamisesta viljelyksestä tuulta alleen? Entä Juhanan tulevaisuus? Yksi asia on varmaa. Kun Vilénit tulevat taas ensi kesänä Krapille niin on siitä maaseudun rauha kaukana. Liput Krapin kesäteatteriin ovat nyt myynnissä lippu.fi tai info@kut.fi . Varaa omasi jo vaikkapa heti ensi kesän kutkuttavan hauskaan elämykseen, sillä luvassa on ”niin maan perusteellinen” komediapläjäys!

bottom of page