top of page

YLEISET VARAUSEHDOT

Lippujen varaus ja lunastus

Esityksiimme voi varata ja ostaa lippuja toimistoltamme tai ostaa ilman ennakkovarausta Lippupisteen Lipunmyyntipisteistä. Ennakkoon varatut liput  tulee lunastaa viimeistään kaksi viikkoa ennen esitystä.

 

Lippuvarauksen peruminen tulee tehdä hyvissä ajoin ennen esitystä.

Voit myös ostaa liput esityksiimme suoraan lippupisteen verkkokaupasta www.lippu.fi.

Lippujen takaisinlunastus

Keski-Uudenmaan Teatteri ei hyvitä käyttämättömiä lippuja eikä lunasta niitä takaisin, paitsi esityksen peruutustapauksissa.

Lipunmyynti esityspaikalla

Esityspaikan lipunmyynti aukeaa 1 h ennen esityksen alkua. Maksuvälineenä käyvät yleisimmät pankki- ja luottokortit, käteinen sekä Smartum-kulttuurisetelit, Smartum-saldokortti, Luottokunnan Virikesetelit, TYKY-setelit, Eazybreak, E-Passi ja Edenred.

 

Etukäteen varatut liput tulee lunastaa etukäteen teatterin toimistolta. Mikäli tämä ei onnistu, ota yhteyttä toimistoon.

Pyörätuolipaikat

Katsomoissamme on muutamia pyörätuoleille varattuja paikkoja. Ilmoitathan varauksen yhteydessä tarvitsemastasi pyörätuolipaikasta. Pyörätuolipaikat myydään ainoastaan toimistoltamme.

Lahjakortit ja sarjaliput

Voit ostaa lahjakortin esityksiimme Keski-Uudenmaan Teatterin toimistolta. Lahjakortti on voimassa vuoden ja sen arvo määräytyy tarpeen mukaan.

 

Sarjalipun voit ostaa ainoastaan Keski-Uudenmaan Teatterin toimistolta. Sarjalippu on voimassa esityskauden ajan.

Ryhmävaraukset

Voit varata ryhmällesi liput Keski-Uudenmaan Teatterin toimistolta. Ryhmäalennukset koskevat yli 25 hengen ryhmiä. Ryhmävaraukset tulee lunastaa viimeistään kuukausi ennen esitystä, ellei muuta ole erikseen sovittu. Kysy lisätietoja ryhmähinnoista toimistolta 09 2735 4000 tai info@kut.fi.

Alennusryhmät

Alennettuihin lipun hintoihin ovat oikeutettuja eläkeläiset, opiskelijat ja työttömät. Myös teatterialan kortilla sekä Keski-Uusimaa-lehden kestotilaajana olet oikeutettu alennettuihin lippuihin. Alennukset ovat esityskohtaisia. Voit lunastaa liput todistuksella alennusoikeudesta.

LISÄTIETOJA

Lipunmyynti ja ryhmävaraukset 

Keski-Uudenmaan Teatterin toimisto

Kultasepänkatu 4, 04250 Kerava

Toimisto palvelee

Ti, to klo 10-14

Ke klo 14-18

050 466 6455info@kut.fi

bottom of page