top of page

YLEISET VARAUSEHDOT

Lipunmyynti

Esityksiimme voi ostaa lippuja toimistoltamme sekä verkkokaupastamme kauppa.kut.fi.

Lippujen takaisinlunastus

Keski-Uudenmaan Teatteri ei hyvitä käyttämättömiä lippuja eikä lunasta niitä takaisin paitsi esityksen peruutustapauksissa.

Lipunmyynti esityspaikalla

Esityspaikan lipunmyynti aukeaa 1 h ennen esityksen alkua. Maksuvälineenä paikan päällä käyvät yleisimmät pankki- ja luottokortit, käteinen sekä Smartum-kulttuurisetelit, Smartum-saldokortti, Luottokunnan Virikesetelit, TYKY-setelit, Eazybreak, E-Passi ja Edenred.

Pyörätuolipaikat

Katsomoissamme on muutamia pyörätuoleille varattuja paikkoja. Ilmoitathan varauksen yhteydessä tarvitsemastasi pyörätuolipaikasta. Pyörätuolipaikat myydään ainoastaan toimistoltamme.

Lahjakortit

Voit ostaa lahjakortin esityksiimme Keski-Uudenmaan Teatterin toimistolta. Lahjakortti on voimassa vuoden ja ostaja voi itse määritellä sen arvon.

Ryhmävaraukset

Voit varata ryhmällesi liput Keski-Uudenmaan Teatterin toimistolta. Ryhmäalennukset koskevat yli 25 hengen ryhmiä. Ryhmävaraukset tulee lunastaa viimeistään kuukausi ennen esitystä, ellei muuta ole erikseen sovittu. Kysy lisätietoja ryhmähinnoista toimistolta 050 466 6455 tai info@kut.fi.

Alennusryhmät

Alennettuihin lipun hintoihin ovat oikeutettuja eläkeläiset, opiskelijat ja työttömät. Myös teatterialan kortilla sekä Keski-Uusimaa -lehden kestotilaajana olet oikeutettu alennettuihin lippuihin. Alennukset ovat esityskohtaisia. Voit lunastaa liput todistamalla alennusoikeutesi.

bottom of page