top of page

Ensi-ilta Vaimoni on toista maata

Tervetuloa kutsuvieraat ja lipun ostaneet perjantaina 9.11. ensi-iltaan. Vaimoni on toista maata työryhmä toivottaa teidät tervetulleeksi nauttimaan illasta komediamme parissa. C'est la vie, sanoi ranskalainen, ehkä jopa alkuperäinen käsikirjoittaja Gilles Dyrek, jonka teoksen suomensi mainiosti Reita Lounatvuori.

Katsojakommentteja:

"Aivan hersyvää komediaa ja huippunäyttelijät!!! Kiitos upeasta ennakkoesityksestä ja tsemppiä ensi-iltaan koko porukalle!! Toivottavasti moni tulee nauttimaan kunnon energialatauksen syksyynsä tämän erinomaisen esityksen myötä!”

”Ihan huippua. Hienoa näyttelijätyötä ja upea suoritus myös Kalle Tahkolahti, nyt saa kansa nauraa oikein sydämen kyllyydestä! Komedia on vaikea laji, mutta kun homma toimii täydellisesti, sitä ei huomaa :D .”

”Menkää ihmeessä nauramaan itsenne tärviölle! KUTin Vaimoni on toista maata on huisin hauska #posketjumissa

”Tää oli niin hyvä. Menkää katsomaan, ette pety!”

Ohjaus Seppo Halttunen & Anna-Leena Sipilä

Rooleissa

Elina Varjomäki

Jari Vainionkukka

Inka Kallén

Kalle Tahkolahti

Lavastus Seppo Halttunen

Puvustus Anna-Leena Sipilä

Äänisuunnittelu Jukka-Pekka Saastamoinen & Matteus Pellikka

Tekniikka Kasper Kaijanen

Valokuvat Kapina Oy Graafinen suunnittelu Kalle Tahkolahti

Esitykset Keski-Uudenmaan Teatterissa,

Kultasepänkatu 4, Kerava

bottom of page