top of page

KUT kiittää avoimeen joulujuhlaan ti 11.12. osallistuneita


KUT:n avoin joulujuhla tiistaina 11.12. klo 18 alkaen

Kiitos KUT:n avoimeen joulujuhlaan tiistaina 11.12. osallistuneet! KUT:n näyttelijöiden improvisaatioista nautittiin ja niitä toivottiin lisää. Joululaulut sekä herkistivät että ilahduttivat ja saivat jouluisiin tunnelmiin. Kevään ja kesän upouutta ohjelmistoa ihasteltiin sekä glögiä ja pipareita nautittiin lippuarvonnan ohessa. 1) Viimeiset viisi vuotta, 2) Rempallaan, 3) Tankki täyteen 2 - Maallamuuttajat esityksiin arvottiin kahdelle liput kuhunkin esitykseen ja onnelliset voittajat saivat liput heti mukaansa. Onnea vielä kerran voittajille!

Toimiston lipunmyynti on avoinna 20.12.2018 asti ja 2.1.2019 lipunmyynti on auki jälleen. Sarjaliputkin ovat toimistolla myynnissä, niitä ei ole lippu.fi kautta saatavilla! Kolmen käynnin sarjalippu sopii hyvin vaikka joululahjaksi.

Netin kautta liput 24/7 lippu.fi

Lämpimästi tervetuloa kevätkauden 2019 esityksiin Keravalle Kultasepänkatu 4 ja kesän esityksiin Krapin kesäteatteriin.

bottom of page