top of page

Keisari Aarniosta tuttu Kirsi Ylijoki esiintyy KUTissa siskoksista kertovassa komediassa


Meri Nenonen (vas.) ja Kirsi Ylijoki nähdään helmikuussa Keski-Uudenmaan teatterilla

– Olemme Meri Nenosen kanssa jo yli kymmenen vuotta puhuneet siitä, että meidän pitäisi näytellä siskoksia, useista televisiosarjoista tunnetuksi tullut näyttelijä Kirsi Ylijoki kertoo.

– Meiltä on myös usein kysytty, olemmeko joskus näytelleet siskoksia.

Vuosi sitten Nenosen ja Ylijoen suunnitelma kävi viimein toteen, kun naisten yhdessä ideoima ja Nenosen käsikirjoittama Sisko ja sen sisko sai ensi-iltansa Espoossa teatteriravintola Albergassa.

Näytelmä kuului aluksi ravintolalle yksinoikeudella, mutta tämän vuoden puolella Nenonen ja Ylijoki saivat luvan esittää näytelmäänsä myös kantateatterinsa ulkopuolella.

Keravalla lauantaina 2. helmikuuta nähtävä esitys on ensimmäinen kerta, kun Ylijoki ja Nenonen esittävän näytelmäänsä perinteisen teatterin lavalla.

Nimestään huolimatta komediaksi luokiteltu näytelmä sopii myös miesten katsottavaksi.

– Ei tämä ole missään nimessä pelkästään naisten näytelmä, Ylijoki naurahtaa.

– Se on tarina ystävyydestä ja työelämän hulluudesta komedialla ja draamalla höystettynä. Lisäksi se sisältää todella paljon musiikkia.

Näytelmässä kuullaan kappaleita muun muassa Baccaralta, Spice Girlsiltä sekä Juha Tapiolta.

Ylijoen oma talvikin on ollut pitkälti musiikin täyteinen. Joulukuussa hän vietti kuukauden Meksikon lämmössä Cherry & the Vipers -yhtyeensä kanssa. Bändissä rumpuja soittaa Ylijoen puoliso Apocalyptica-yhtyeestä tunnettu Eicca Toppinen.

Keski-Uudenmaan teatterilla Ylijoen voi nähdä lauantaina 2.2. klo 16 sekä keskiviikkona 6.2. klo 19 Sisko ja sen sisko -näytelmän esityksissä.

Viimeisimmistä televisiotuotannoistaan Ylijoki mainitsee Keisari Aarnion, joka on katsottavissa Ruudussa sekä Ylen Modernit miehet.

– Tulevista projekteistani en valitettavasti voi vielä kertoa, Ylijoki hymyilee.

bottom of page