top of page

Ali Jahangiri odottaa Tuusulassa esiintymistä innolla


: Stand up -koomikot Ali Jahangiri ja André Wickström esiintyivät 25.7. Vihdissä. Tuusulan Krapilla heidän seuraansa liittyvät kollegat Niko Kivelä ja Ilari Johansson.

Tuusulan Krapin kesäteatterin valtaavat elokuun 8. päivänä suomalaisen stand upin huippunimet Ali Jahangiri, Niko Kivelä, Ilari Johansson ja André Wickström.

– En ole ollut aikaisemmin Tuusulan Krapilla, mutta odotan innolla siellä esiintymistä, Ali Jahangiri kertoi puhelimitse Vihdin kesäteatterista, josta Komediafestivaali On The Road starttasi 25. heinäkuuta.

– Tuusulan Päämajassa sen sijaan olen esiintynyt aikoinaan paljonkin, Janhagiri kertoo.

Vantaan Itä-Hakkilassa asuva Jahangiri on tuttu näky myös Tuusulan Golfklubilla, jonka viheriöillä stand up -koomikko nähdään aika-ajoin mailan varressa.

Komediafestivaalista on muodostunut Jahangirille jokavuotinen perinne, joka on täyttänyt kesäteattereiden katsomoita ympäri Suomen. Tuusulan Krapin reilut 300-paikkaisen kesäteatterinkin odotetaan täyttyvän elokuussa ääriään myöten.

– Tässä porukassa on hyvä pyöriä, sillä koko ajan joutuu haastamaan itseään. Kaikilla on aivan uudet jutut, Jahangiri vakuuttaa.

– Keskiuusmaalaisilla on se tyyli, että jos joku asia ketuttaa, se sanotaan suoraan. Ei tarvitse arvailla, Jahangiri pohtii alueella asuvien ominaispiirteitä.

Töiden lomassa Jahangiri on ehtinyt harrastaa myös jonkin verran koti- ja ulkomaanmatkailua.

– Heinäkuun alussa kävimme Portugalissa, kolmen lapsen isä kertoo.

Kotimaan matkailukohteista hän suosittelee etenkin Vantaalla sijaitsevaa Hakunilan kartanoa sekä Sipoon Navettaa.

– Ne ovat molemmat todella idyllisiä paikkoja, hän kehuu.

Komediafestivaali On The Road: Ali Jahangiri, Niko Kivelä, Ilari Johansson ja André Wickström. Krapin kesäteatterissa, Rantatie 2, Tuusula to 8.8. klo 19. K-18.

Liput Keski-Uudenmaan teatteri KUTista sekä www.lippu.fi.

bottom of page