top of page

Syksyn ohjelmisto on nyt julkaistu!


Tarpeettomia ihmisiä saa ensi-iltansa Keski-Uudenmaan teatterissa 10.10.

Keski-Uudenmaan teatterin syksyn ohjelmistossa on tarjolla sekä mestarillista ihmissuhdedraamaa, parisuhdekomediaa että rakastettu lastennäytelmä.

Keski-Uudenmaan teatterin syksyn aloittaa paljon puhuttanut Matti Nykäsen muistoa kunnioittava vierailuesitys: Hyppy sumuun. Esitykset Keski-Uudenmaan teatterissa Keravalla: la 21.9. klo 16 ja su 22.9. klo 15. Syyskuun viimeisenä viikonloppuna (27.9.–29.9.) Keski-Uudenmaan teatterin katsojia näyttämöllä viihdyttävät Miia Nuutila ja Pauliina Hukkanen hulvattoman parisuhdekomedian jatko-osasssa: Terapian tarpeessa jälleen.

Lokakuussa (10.10.) ensi-iltansa saava Reko Lundánin Tarpeettomia ihmisiä on mestarillinen draama, joka kertoo kertoo tavoista kohdata ongelmia perinteisten sukupuoliroolien asettamien paineiden alla. Näytelmän Keski-Uudenmaan teatterille ohjaa Seppo Halttunen ja rooleissa nähdään Jukka Peltola, Anna-Leena Sipilä, Jari Vainionkukka ja Elina Varjomäki. Esitykset Keski-Uudenmaan teatterissa Keravalla: 9.10.–22.11.

Drag-artisti Ville Kekäläisen Kaupungin paras kabaree kertoo Linnea von Kattendamin tarinan suomidragin punkkarista suurten lavojen rakastetuksi diivaksi. Esitykset Keski-Uudenmaan teatterissa Keravalla: pe 18.10. klo 19 ja la 19.10. klo 18.

Loka–marraskuun vaihteessa Keski-Uudenmaan teatterissa vierailee suosittu Mika Nuojua, jonka näytelmä Kahdeksan kärjessä – elämäni levyt sekoittaa oivallisesti stand upia ja puhekomediaa.

Marraskuussa lapsille ja lapsenmielisille on tarjolla Mimmi Lehmää ja Varista, jotka valmistatuvat joulun viettoon Mimmi Lehmän ja Variksen -joulu näytelmässä. Esitykset Keski-Uudenmaan teatterissa Keravalla: 16.11.–15.12.

Itsenäisyyspäivän aatonaattona (4.12.) Keski-Uudenmaan teatterin näyttämöllä nähdään Janne Kyyhkysen tähdittämä monologinäytelmä Tuntematon sotilas.

Kesällä 2020 Tuusulan Krapin kesäteatterin lavalla nähdään Juha Tapion musiikilla höystetty komedia Kaksi puuta. Liput kesäteatterinäytelmään tulevat myyntiin syksyllä.

bottom of page