top of page

Miia Nuutila korvaa Sari Havaksen - Kahden naisen musiikkikomedia saa jatkoa KUTissa


Pauliina Hukkanen ja Miia Nuutila nähdään Terapian tarpeessa jälleen -näytelmässä.

Kahden naisen hulvaton musiikkikomedia Terapian tarpeessa jälleen (osa 2) nähdään Keski-Uudenmaan teatterissa syyskuun viimeisenä viikonloppuna 27. – 29.9.

Näytelmä sai ensi-iltansa Juvalla 9.7., jolloin lavalla Pauliina Hukkasen kanssa nähtiin Sari Havas. Syyskuussa Keski-Uudenmaan teatterissa ensimmäistä kertaa Havaksen tilalla nähdään Miia Nuutila.

– Sarin kanssa esiinnymme tänä syksynä vielä Oulussa ja Vantaalla, mutta sen jälkeen Sari halusi vetää henkeä, Pauliina Hukkanen kertoo.

– Miia on kesän harjoitellut itsekseen ja erittäin hyvältä vaikuttaa, Pauliina Hukkanen arvioi ensimmäisten yhteisten harjoitusten jälkeen.

– Jo ensimmäisten repliikkien jälkeen sanoin Miialle, että hitto sä vedät hyvin.

Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun Nuutila ja Hukkanen tekevät töitä yhdessä. Näytelmässä Pauliina Hukkanen esittää eroprosessin läpikäynyttä Kaisa Ala-Hämärää ja Miia Nuutila puolestaan terapeutti Aila Sydänvaloa.

– Aila on bisnesnainen ja todella kiinnostunut työstään. Hän on hyvin inhimillinen ja omalla tavallaan itsekin terapian tarpeessa, Miia Nuutila kuvailee.

– Samalla hän itsekin kaipaa kumppania ja rakkautta.

Kaisa Ala-Hämärä on Sydänvalon entinen asiakas, jonka elämäntarinaan katsojat saivat tutustua ensimmäistä kertaa jo Terapian tarpeessa -näytelmän ykkösosassa.

Terapian tarpeessa jälleen (osa 2) ei kuitenkaan vaadi ykkösosan näkemistä, Hukkanen korostaa.

Näytelmän ykkös- ja kakkososien välillä on tapahtunut paljon: Kaisa Ala-Hämärän lapset ovat muuttaneet pois kotoa ja hän on eronnut pitkästä parisuhteestaan.

– Jos et itse samaistu näytelmään niin varmasti löydät siitä jonkun tuttusi, Hukkanen uskoo.

– Tässä on monta näkökulmaa, joihin jokainen katsoja voi samaistua.

Yksi niistä on Hukkasen mukaan rakkauden kaipuu.

– Onhan yksinkin kiva olla, mutta haluaako kukaan loppuelämäänsä olla yksin? Hukkanen pohtii.

Näytelmässä käsitellään myös seksuaalisuutta, työttömyyttä ja himpun verran politiikkaakin. Lisäksi näytelmässä sivutaan myös vaihdevuosi-ikäisten naisten ongelmia huumorin keinoin.

– Lahoaminen on alkanut mutta paskat siitä - antaa mennä vaan! Hukkanen nauraa.

Hukkanen kertoo, että Terapian tarpeessa jälleen (osa 2) on ehtinyt saavuttaa suuren suosion.

– Parhaillaan esityksiä myydään jo syksylle 2020.

– Ykkösosa pyöri kaiken kaikkiaan neljä vuotta ja esityksiä oli yhteensä 107, Hukkanen laskee. Terapian tarpeessa jälleen (osa 2)

Rooleissa: Pauliina Hukkanen Miia Nuutila Esitykset Keski-Uudenmaan Teatterissa, Kultasepänkatu 4, 04250 Kerava pe 27.9. klo 19 la 28.9. klo 16 su 29.9. klo 15

bottom of page