top of page

Oivallista joulunodotusta Sinulle arvon katsoja!


Mimmi Lehmä toivottaa Keski-Uudenmaan teatteri KUTin katsojille hyvää joulua!

Me täältä Keski-Uudenmaan teatterilta haluamme kiittää Teitä, arvokkaita katsojiamme, että olette tukeneet toimintaamme tämänkin kuluneen vuoden ajan. Kiitämme antamistanne hyvistä palautteista, joita olemme saaneet tuottamistamme näytelmistä. Nyt kun tämä vuosi (ja vuosikymmen) on tulossa päätökseen, haluamme toivottaa teille oikein hyvää ja rauhallista joulua sekä onnellista uutta vuotta 2020. Toivottavasti palaatte takaisin myös ensi vuonna.

PS: Ja sitten haluamme vielä muistuttaa, että KUT:in ovet (ja täten myös lipunmyynti) ovat kiinni 24–26. joulukuuta ja 1. tammikuuta, tosin 31. joulukuuta sekä 2. tammikuuta lipunmyynti on auki 10–14 välisenä aikana. Viikosta 2 eteenpäin KUTin lipunmyynti palvelee jälleen tavalliseen tapaan: ❤ ti klo 10–14 ❤ ke klo 14–18 ❤ to klo 10–14 Lippuja Keski-Uudenmaan Teatteri KUTin esityksiin voit ostaa tai varata joulutauon aikana myös: 🎄www.lippu.fi 🎄info@kut.fi 🎄Krapin kesäteatteriin 2020: kut.fi/2puuta

bottom of page