top of page

Huippukomedia sai kantaesityksensä Keravalla!


Kuva Kapina Oy

Aktiivimalli – Harmaat Pantterit 4 on Heikki Lundin käsikirjoittama ja Kimmo Virtasen ohjaama seniorikomedian neljäs itsenäinen osa, joka ottaa kantaa vanhustenhoidon nykytilaan sekä tulevaisuudenkuvaan anarkistisen komedian keinoin. "Keski-Uudenmaan Teatteri (KUT) räjäytti sellaisen ilotulituksen, ettei voinut muuta kuin iloita. Aktiivimalli – Harmaat pantterit 4 on täällä nyt." – Elämä on ihanaa -blogi Ikisimpsakka Irmeli Kurppa (Anna-Leena Sipilä) ja ikinuori naismagneetti Elvis (Seppo Halttunen) ovat Käpyhovin sielu ja henki. Painajainen alkaa, kun maan hallitus esittelee uuden AIPA-mallin eli aktiivisten ikäihmisten itsepalvelumallin. Sen myötä kaikki 65 vuotta täyttäneet kansalaiset velvoitetaan AIPA- kursseille eläkkeen menettämisen uhalla. Eikä tässä vielä kaikki: Käpyhovin vanhainkodin uusi asukas Ellinoora (Leena Uotila) tahtoo Irmeliksi Irmelin paikalle. Rooleissa hauskuuttavat myös Elina Varjomäki, Jari Vainionkukka sekä Reeta Vestman. "Meno on hulvatonta katsottavaa harmaiden panttereiden lisäksi myös työikäisille, jopa tein tykkäsi. Sukupolvien kuilusta kertoo kylmä suhtautuminen ja se, ettei Käpyhovin timmi hoitaja Kikka (Reeta Vestman) tiedä, kuka on Kekkonen."

Kuva Kapina Oy

Kuva Kapina Oy

bottom of page