top of page

Tiedote: esitystoiminta keskeytetään toukokuun loppuun asti

Arvoisa asiakkaamme! Aluehallintoviraston ohjeistuksen ja viranomaisten suosituksen vuoksi Keski-Uudenmaan Teatteri keskeyttää esitystoiminnan 31.5.2020 asti. Toimenpiteellä haluamme suojata katsojakuntaamme mahdollisilta tartunnoilta. Epidemialla on valtavat vaikutukset kaikkiin taide- ja kulttuuritoimijoihin, niin myös Keski-Uudenmaan Teatteriin. Jo lunastetut liput voidaan vaihtaa lahjakorttiin, mutta poikkeuksellisena aikana teatteri toivoo, että tukisit teatterin toimintaa ja työllisyyttä sillä, että et vaadi hyvitystä perutun esityksen lipuista.

Mikäli haluat vaihtaa lippusi toimi näin:

Lähetä meille sähköpostia info@kut.fi, liitä viestiin:

  • kuva lipusta tai esityksen nimi, ajankohta, varaajan nimi sekä lipun tunnistenumero (tunnistenumeron löydät lipun repäisyosasta)

  • nimi

  • puhelinnumero

  • postiosoite

  • mikäli vaihdat useamman lipun, ilmoita meille haluatko hyvityksen yhteen lahjakorttiin vai jokaisen lipun erikseen

Ilmoitamme kun lahjakorttinne on noudettavissa, näin pyrimme välttämään ruuhkautumista. Voimme myös postittaa liput, jolloin vähennämme postituskulut 2,00 € lahjakortin arvosta. Teatteri ei hyvitä lippua ostaessa aiheutuneita toimistomaksuja.

Tämä ohje koskee vain peruutettuja esityksiä. Lippujen vaihto-oikeus on voimassa 30.4.2020 saakka. Toivomme yhteydenottoja ensisijaisesti sähköpostilla osoitteeseen info@kut.fi. Keski-Uudenmaan teatteri pyrkii jatkamaan esitystoimintaansa keskeytyksen jälkeen normaalisti. Syksyn 2020 esityskalenteri julkaistaan mahdollisimman pian.

Pahoittelemme tapahtunutta ja toivomme kärsivällisyyttä tilanteelle.

bottom of page