top of page

Ostamalla lahjakortin tuet toimintamme jatkuvuutta

Kevät on ollut meille kaikille erittäin poikkeavaa aikaa johtuen maailmanlaajuisesta koronakriisistä. Vaikka aurinko alkaakin lämmittää ja kevät on jo pitkällä, on yritys- ja yhdistystoiminnan päälle langennut tumma pelon varjo. Tämän pelon aiheuttaa toiminnan jatkumon varmistaminen poikkeustilanteen aikana.

Me KUTilla pyrimme kestävään toimintaan, jotta voimme tarjota laadukkaita teatterielämyksiä jatkossakin.

Teemme kovasti töitä, jotta saamme syksyn esityskalenterin valmiiksi pikimmiten. Mikäli haluat tukea toimintaamme, osta meiltä lahjakortti tuleviin esityksiin. Voit ostaa lahjakortin Keski-Uudenmaan Teatterin toimistolta tai Lippupisteen myyntipisteistä. Lahjakortti on voimassa vuoden ja sen arvo määräytyy tarpeen mukaan. Lahjakortti käy maksuvälineenä vain Keski-Uudenmaan Teatterin toimistolla (EI R-kioskeilla tai Lippu.fi:n palvelupisteissä). Toimistomme on avoinna ti-to klo 10-16 sekä ke klo 14-18. Voit olla meihin myös yhteydessä info@kut.fi tai soittamalla lipunmyyntimme aukioloaikoina 09 2735 4000​. KUT on alueen ainoa ammattiteatteri ja se on toiminut jo vuodesta 1998. Tuetaan yhdessä paikallisia yrittäjiä ja yhteisöjä!

bottom of page