top of page

TIEDOTE: KUT:n kesäteatteri Kaksi puuta peruttu

Vallitsevan poikkeustilanteen vuoksi Keski-Uudenmaan Teatterin Kaksi puuta -näytelmän esityskausi 4.6.–16.8.2020 on peruutettu. Keski-Uudenmaan Teatterin kesäteatteri Kaksi puuta tuotannon valmistelu on koronapandemian vuoksi jouduttu keskeyttämään. Pandemialla on valtavat vaikutukset kaikkiin taide- ja kulttuuritoimijoihin, niin myös Keski-Uudenmaan Teatteriin. Jo lunastetut liput voi vaihtaa lahjakorttiin tai niistä hyvitetään lipun hinta takaisin. Poikkeuksellisena aikana teatteri toivoo, että tukisit teatterin toimintaa ja työllisyyttä sillä, että et vaadi hyvitystä perutun esityksen lipuista. Lipunmyyntimme palvelee vain sähköpostitse info@kut.fi tai puhelimitse 09 2735 4000 ti-to klo 10-14 ja ke klo 14-18. Lipunmyyntimme on tilanteen vuoksi ruuhkautunut, joten toivomme yhteydenottoja ensisijaisesti sähköpostilla. Mikäli haluat vaihtaa lippusi lahjakorttiin toimi näin: Lähetä meille sähköpostia info@kut.fi, liitä viestiin:

  • Kuva lipusta tai esityksen nimi, ajankohta, varaajan nimi sekä lipun tunnistenumero (tunnistenumeron löydät lipun repäisyosasta)

  • Oma nimesi, puhelinnumero ja postiosoitteesi

  • Mikäli vaihdat useamman lipun, ilmoita meille haluatko hyvityksen yhteen lahjakorttiin vai jokaisen

  • lipun erikseen

Postitamme lahjakortit ja vähennämme postituskulut 2,00 eur lahjakortin arvosta. Teatteri ei hyvitä lippua ostaessa aiheutuneita toimistomaksuja. Mikäli haluat hyvityksen lipun hinnasta: Lähetä meille sähköpostia info@kut.fi, liitä viestiin:

  • Kuva lipusta tai esityksen nimi, ajankohta, varaajan nimi sekä lipun tunnistenumero (tunnistenumeron löydät lipun repäisyosasta)

  • Oma nimesi, puhelinnumerosi

  • Tilinumero IBAN-muodossa

Teatteri ei hyvitä lippua ostaessa aiheutuneita toimistomaksuja. Keski-Uudenmaan teatteri selvittää mahdollisuuksia siirtää kesäteatteri Kaksi puuta kesälle 2021. Syksyn 2020 esityskalenteri pyritään saamaan julkaistuksi mahdollisimman pian. Olemme todella pahoillamme tilanteesta ja pyydämmekin asiakkailtamme kärsivällisyyttä tilanteen hoitamiselle. Kiitos.

bottom of page