top of page

KUTin esitykset starttaavat elokuussa kesäteatterilla!


KUTin esitystoiminta jatkuu elokuussa kesäteatterilla, Krapilla.

Elokuussa kesäteatterilla on tarjolla teatteri elämyksiä koko perheelle! KUTin syksyn esityskausi starttaa Lastenkonsertilla Mimmi Lehmän ja Variksen kanssa. Konsertissa kuullaan tuttuja lauluja Mimmi Lehmän ja Variksen seikkailuista, jotka saavat kaikkien sorkat liikkumaan ja siivet lepattamaan.

Kesäteatterin lavalla nähdään myös Miia Nuutilan ja Seppo Halttusen tähdittämä Arton ja Mirkun Parisuhdeleikit, joka on huippuhauska komedia parisuhteen kiemuroista. Esityksessä leikitään todella parisuhdeleikkejä ja katsotaan mitä tapahtuu, kun mies ja nainen ottavat erilaisia lähestymistapoja toisiinsa.

KUT goes Skansen: Yhteislauluillan isäntänä Heikki Lund luo kesäteatteriin Krapille puitteet yhteislauluillalle, jossa yleisö pääsee mukaan hauskanpitoon liveorkesterin johdolla. Solistina upea Pertti Koivula, sekä illan isäntänä toimii Heikki Lund. Yhteislauluillassa kuullaan myös KUTin talenttien Elina Varjomäen ja Jari Vainionkukan esityksiä. Illan musiikista vastaa itseoikeutetusti Paja Band. Tule mukaan laulamaan ja viihtymään, allsång på Krapi!

Esityksiä ja lippuja on rajattu määrä, ole siis nopea ja lunasta lippusi ajoissa!

Toimistomme palvelee taas tiistaista 14.7 alkaen tuttuun tapaan:

tiistaisin 10–14 keskiviikkoisin 14–18 torstaisin 10–14 info@kut.fi, p. 09 2735 4000

Tervetuloa kanssamme teatteriin!

bottom of page