top of page

TIEDOTE: Harmaat Pantterit 4 - Aktiivimalli peruutettu

TIEDOTE:

Vallitsevan Covid-19 tilanteen vuoksi Keski-Uudenmaan Teatteri on päättänyt peruuttaa Harmaat Pantterit 4- Aktiivimallin esitykset: la 29.8, su 30.8, to 3.9, la 5.9 ja su 6.9. Toimenpiteellä haluamme suojata katsojakuntaamme sekä henkilökuntaamme mahdollisilta tartunnoilta. Olemme yhteydessä kaikkiin lipun lunastaneisiin tai varanneisiin mahdollisimman pian.

Jo lunastetut liput voi vaihtaa lahjakorttiin tai niistä hyvitetään lipun hinta takaisin. Poikkeuksellisena aikana teatteri toivoo, että tukisit teatterin toimintaa ja työllisyyttä sillä, että et vaadi hyvitystä perutun esityksen lipuista. Teatteri ei hyvitä lippua ostaessa aiheutuneita toimistomaksuja.

Mikäli haluat vaihtaa lippusi lahjakorttiin toimi näin:

Lähetä meille sähköpostia info@kut.fi, liitä viestiin:

  • kuva lipusta tai esityksen nimi, ajankohta, varaajan nimi sekä lipun tunnistenumero (tunnistenumeron löydät lipun repäisyosasta)

  • nimi

  • puhelinnumero

  • postiosoite

mikäli vaihdat useamman lipun, ilmoita meille haluatko hyvityksen yhteen lahjakorttiin vai jokaisen lipun erikseen. Mikäli haluat hyvityksen lipun hinnasta: Lähetä meille sähköpostia info@kut.fi, liitä viestiin:

  • Kuva lipusta tai esityksen nimi, ajankohta, varaajan nimi sekä lipun tunnistenumero (tunnistenumeron löydät lipun repäisyosasta)

  • Oma nimesi, puhelinnumerosi

  • Tilinumero IBAN-muodossa

  • Teatteri ei hyvitä lippua ostaessa aiheutuneita toimistomaksuja.

Lipunmyyntimme palvelee ti ja to klo 10–14 ja ke klo 14–18 sekä info@kut.fi tai puhelimitse 09 2735 4000. Lipunmyyntimme on tilanteen vuoksi ruuhkautunut, joten toivomme yhteydenottoja ensisijaisesti sähköpostilla. Lippujen vaihto-oikeus on voimassa 31.12.2020 saakka.

Pahoittelemme tapahtunutta ja toivomme kärsivällisyyttä tilanteelle.

bottom of page