top of page

Eläköön KUT ja näyttämötaide - nyt juhlitaan!Elokuu on alkanut ja sen myötä KUT:n 25-vuotisjuhlat. Luvassa on vaikka ja mitä:

Supersuosittu SALASAAREN SALANÄYTELMÄ sukeltaa jälleen hattarasumusta KUT:n näyttämölle 29.8.-7.9. Esityksiä on vain kuusi, joten lippuvarausten kanssa kannattaa olla sukkela kuin sopuli.


Luottokomedia LAINAVAIMO valtaa teatterin 27.9.-3.11. Näytelmässä pankinjohtajan luokse saapuu lainanhakija. Hänellä ei ole lainalleen takuita, joten hylkäävä päätös on helppo. Asiakas ei kuitenkaan tyydy tähän, vaan lyö tiskiin yllättävän ja oudon uhkavaatimuksen. Lainavaimon ohjaa Milko Lehto ja näyttämöllä nähdään KUT:n luottokaksikko Seppo Halttunen ja Jari Vainionkukka.


Juhlavuoden näytelmäksi on valittu Antti Raivion kirjoittama, kulttimaineeseen noussut SKAVABÖLEN POJAT. Näytelmä on kahden veljen, Rupertin ja Evertin, raju kasvutarina 70-luvun Hyrylässä, eli Skavabölessä. Skavabölen pojat on ensimmäinen tuotanto uudessa kulttuuritalo Moniossa, joka avataan Tuusulan Hyrylään – Skavaböleen – tänä syksynä.


Pikkujoulujen aikaan KUT:n näyttämölle putkahtavat toivottu improvisaatioilta KUTKUTTAA AINA VAAN, jossa mitä vain voi tapahtua (17.11.) ja maaginen ilta IHME JA KUMMA (1.12.) taikuuden ja mentalismin ystäville. Lisäksi KUT:n vieraina nähdään upeat Red Nose Companyn RÉVOLUTION (2.12.) ja Sari Havaksen kirjoittama TERAPIAN TARPEESSA JÄLLEEN (18.11.).


Kerää vaikka porukka ja tule nauttimaan teatteriin!


Valokuva: Tuomas Scholz (Skavabölen pojat)

Komentarze


bottom of page