top of page

Kesäteatterin liput myynnissä!

Krapin Kesäteatterissa nähdään 2024 railakas farssikomedia Tuplakupla! Hanki liput KUT:n uudesta verkkokaupasta.Miksi tyytyä yhteen?


Tuplakupla antaa kyytiä parisuhdenormeille, sillä päähenkilö Hantta ei usko perinteiseen avioliittoon. Hän elää tuplakuplassa kahden eri miehen kanssa. Järjestely on täydellinen, kunhan vain salarakkaat eivät saa tietää toisistaan eivätkä aviovaimot miestensä rakastajasta.


Hantan epäsovinnaista sinkkuelämää tulee hämmentämään pitkäaikainen ystävä Anne, joka pakenee onnetonta avioliittoaan. Saman katon alle sattuvat myös Hantan molemmat rakastajat, heidän petetyt puolisonsa sekä Annen juoppo aviomies. Parisuhdekomediana alkava Tuplakupla yltyy farssiksi, jota vauhdittavat vietit, valheet ja väärinkäsitykset.


Tulevana kesänä Krapin näyttämöllä nähdään monta uutta kasvoa. Ystävyksinä loistavat komediennet Ilona Pukkila ja Minna Kivelä. Kaksoiselämää elävien miesten rooleissa seikkailevat Mikko Virtanen ja Eero Ojala. Puolisoiden rooleissa irrottelevat Kalle Tahkolahti, Ulla Virtanen ja Anu Uhlenius.


John Chapmanin ja Dave Freemanin kirjoittaman farssikomedian sovittaa ja ohjaa Jukka Keinonen. Lavastus on Ia Ensterän ja puvut Sinikka Zannonin käsialaa. Äänisuunnittelusta vastaa Olli Tamminen.


Ensimmäistä kertaa Krapin Kesäteatterissa vieraileva Jukka Keinonen on ohjannut uransa aikana paljon komedioita ja musikaaleja. Krapin kesää hän odottaa innolla:

- Tuplakupla leikittelee sovinnaisuuden rajoilla. Se tuulettaa myös farssiperinnettä ja erottuu edukseen muun muassa siinä, että nyt pelataan naisten ehdoilla.

Comments


bottom of page