top of page

KUT:n toiminta korona-aikana

Keski-Uudenmaan Teatteri noudattaa Etelä-Suomen aluehallintoviranomaisten päätöksiä kokoontumisrajoituksista. Tällä hetkellä AVI:n ohjeistuksen mukaan ulkotapahtumissa ovat voimassa seuraavat rajoitukset:

  • Sisätiloissa ja rajatuissa ulkotiloissa voi järjestää kokoontumisia ilman henkilömäärärajoitusta. AVI:n tiedote.

  • Yli 50 henkilön ulkotilaisuuksissa asiakkailla tai osallistujilla täytyy olla mahdollisuus välttää fyysinen kontakti toisiinsa, mutta tietyn mittaisia turvavälejä ei enää vaadita.

Keski-Uudenmaan Teatteri päivittää jatkuvasti turvavälikäytänteitä ja pyrkii turvaamaan asiakastilojen mahdollisimman väljän täytön. Teatteri korostaa, että yleisötilaisuuksissa on koronariski on olemassa ja vastuu teatteritapahtumiin osallistumisesta on katsojilla itsellään.


Kesäteatteriesityksiin myydään tällä hetkellä enimmillään 75% katsomokapasiteetista. Tällä toimenpiteellä lisäämme väljyyttä katsomolohkoihin. Mikäli katsomolohko on muuttuvan tilanteen vuoksi täytetty liian tiiviisti, pyydämme katsojia ystävällisesti seuraamaan tilannetta paikan päällä ja tarvittaessa vaihtamaan istumapaikkansa. Henkilökuntamme opastaa ja ohjaa teatterivieraita paikan päällä.Comments


bottom of page