top of page

KUT:n johtajaksi Elina Varjomäki

Keski-Uudenmaan Teatterin johtajaksi on valittu näyttelijä, muusikko ja teatterin varapuheenjohtaja Elina Varjomäki.

"Johtaminen tarkoittaa hyviä tunne- ja vuorovaikutustaitoja sekä muiden työn arvostamista," Varjomäki kommentoi. "Tänä päivänä hyvä johtaja luottaa organisaatioon ja työntekijöiden kykyihin eikä jätä yksin. Työn keskiössä on tarkka dialogi teatterikentän, asiakkaiden ja kollegoiden kanssa. Musiikkiteatteri on luonnollisesti lähellä sydäntäni ja toivon voivani tulevaisuudessa tuoda tätä intohimoani voimakkaammin mukaan teatterimme ohjelmistosuunnitteluun."


Varjomäki on ollut osa teatterin ryhmäjohtoista hallitusta jo usean vuoden ajan. Varapuheenjohtajana toimiessaan hän on vastannut muun muassa vuosibudjetoinnista ja apurahahakemuksista sekä ollut kehittämässä teatterin toimintaa, linjaa ja strategioita. Varjomäki on toiminut myös teatterin taloustyöryhmässä sekä ohjelmistotyöryhmässä. Teatterin hallituksen puheenjohtajana jatkaa Heikki Lund.


Elina Varjomäki aloittaa työssään heinäkuun 2021 aikana. Varjomäki on valmistunut Lahden ammattikorkeakoulun musiikkiteatterilinjalta. Hän on myös opiskellut Haaga-Helia ammattikorkeakoulussa hotellin- ja ravintolan liikkeenjohdon koulutuksessa.

Yorumlar


bottom of page