top of page

Pikkujoulukausi on riemukkaan revyyn aikaa


”Nyt oikeesti, tää on mahtava juttu, aivan pakko kertoa...” Kasarinostalgiaa pursuava Kasetti hajalla -revyy valloittaa pian lavan, ja nyt sketsien hahmot antavat omat vinkkinsä pikkujoulukauteen.


Rouvat Hieno ja Kaino ovat tarkkoja tyylistä. Mikä on rouvien pukeutumisvinkki pikkujouluihin? Hieno: ”No aika hieno." Kaino: ”Siis onhan tää punainen väri viehättävä. Burgundi. Burgundisäämiskät ja suspensorit ja minkkistoola, jota ilman en lähde mihinkään kulttuuririentoihin.”


Musiikkisuosituksen antaa tietysti revyyraadin juontaja Tukka Pirtanen: Nothing´s Gonna Change My Love For You, Glenn Medeiros.

Drinkkivinkin kertoo revyyn Tarjoilija: ”Osta punaviiniglögi, kaada laseihin ja lisää mukaan jäitä.


Seuralaisen hurmaamiseen voi ottaa mallia pikkujoulusketsin Reppanalta. Hän juo tyylikkäästi pukeutuneena yhtä paukkua, kun muut sekoilevat, ja ottaa lopuksi oman tilansa tempaisemalla tanssilattialla travoltat hurmaten kaikki.

Revyyssä vilahtavat monet muutkin mielenkiintoiset hahmot, esimerkiksi Barbie ja MacGyver. "Wonderful saada sut tänne.” ”Näistä tulee ihan parhaat pikkujoulut ikinä.” Lue lisää Kasetti hajalla -revyystä ja osta lippusi!

Comentarios


bottom of page