top of page

Rajoitusten vaikutus Keski-Uudenmaan teatterin toimintaan 1.6.-15.6.Aluehallintaviraston päätöksen mukaan, voimme ottaa yleisöön vain 50 katsojaa, 363 katsojakapasiteetin sijaan. Alustavan tiedon mukaan saamme lisätietoja asiasta perjantaina 28.5. jolloin tiedotamme mikäli saamme nostettua yleisökapasiteetin 150 henkilöön/ esitys. Kesäteatterimme on rakennettu siten, että meillä on kolme katsomoblokkia joissa on kussakin 120 paikkaa. Voisimme siis ottaa katsomoon 50 henkilöä/ blokki jolloin turvavälikriteerit täyttyvät, jopa ylittyvät.

Odotamme vielä Aluehallintoviraston viimeistä päätöstä siitä, että pääsemme järjestämään kesäteatteri-esitykset ajalle 1.6.-15.6. Olemme vielä yhteydessä, mikäli tilaisuuksia ei voidakaan järjestää sallituilla määrillä.

Tehdään kaikille osallistujille yhdessä ikimuistoinen ilta, kun vihdoin pääsemme näkemään ja pidetään yhdessä huolta toistemme turvallisuudesta ohjeita noudattaen:

Tule paikalle vain terveenä.

Käytä hengityssuojainta.

Pese kädet ja käytä käsidesiä.

Pidä riittävä turvaväli muihin kävijöihin (min. 2m)

Henkilökuntamme opastaa ja ohjaa teatterivieraita paikan päällä. Väliaikatarjoilut toteutetaan Krapin puolesta ja he ovat huomioineet rajoitukset ja noudattavat turvallisuusohjeita.

Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa mielipahaa. Tärkeintä kuitenkin on, että pidämme toisistamme huolta.

Tervetuloa alueen omaan ammattiteatteriin!


Comments


bottom of page